Skype for Business

{{sfbVideoText}}

 • {{content.contentText}}

Vi har givet Skype for Business et ekstra lag af funktionalitet, så du kan nyde godt af synergien mellem funktionel telefoni fra Flexfone og uovertruffen alsidighed fra Skype for Business.

Se alle funktioner

 • Statusbesked

  Lad dine kollegaer vide, hvis du er syg - på ferie eller noget andet. Skriv en status på Myfone.dk eller i Skype-klienten, og den opdateres straks begge steder.
 • Exchange

  Du kan synkronisere din Outlook-kalender med Myfone.dk og Skype for Business. Dermed kan dine kollegaer altid se, hvis du fx er optaget i et møde.
 • Køér

  Log på én eller flere af virksomhedens telefonkøér i Myfone app'en eller på Myfone.dk, og besvar indgående kald fra kunder med Skype-klienten.
 • Profiler

  Når du ringer med Skype-klienten, kan du selv vælge, hvilke nummer der skal vises. Dermed får dine kunder dit arbejdsnummer i stedet for dit privatnummer.
 • Omstilling

  Omstil et kald til en kollega eller en ekstern kontakt – selvom du bruger Skype-klienten. Under et opkald kan du nemlig bruge Myfone.dk til at omstille.
 • Tilføj til samtale

  Har du behov for at tilføje én eller flere personer til en samtale, bruger du blot Myfone.dk. Her kan du vælge at tilføje interne og eksterne kontakter til samtalen.
Se alle features Hent materiale

Hele Flexfone familien venter på jer

Vi styrker jeres Skype for Business med helt nye muligheder

Med en løsning fra Flexfone får I adgang til et hav af nye muligheder. I får bl.a. en online platform kaldet Myfone, hvorfra I kan håndtere den daglige kommunikation. I får også mobil- og bordtelefoni, der er komplet integreret i løsningen. Derudover kan I få storskærme med relevant visning af den daglige kaldshåndtering i både kundeservice- og salgsafdelingen.

Fuldend jeres kommunikation

Har I allerede Skype for Business og Office365 i jeres virksomhed, mangler I kun Flexfone for at fuldende jeres kommunikationsløsning.

Hele vores setup er Plug & Play, så implementeringen er både nem og hurtig. Det betyder, at I hurtigt kan komme i gang med alle de nye muligheder for en mere effektiv kommunikation.

Med Skype for Business fra Flexfone får I en fremtidssikret kommunikationsløsning, som altid passer til jeres behov.

Hent materiale

Forskellige virksomheder har forskellige behov

Vi kunne nemt blive ved med dybdegående beskrivelser af alle de smarte muligheder, som vi kan tilbyde jer. Lad os i stedet slå fast, at jeres virksomhed kan få Skype for Business som en integreret del af jeres telefoni – der matcher jeres behov.

Send os blot nogle få oplysninger, og lad os komme med et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Virksomhedsoplysninger
Om dig