Quality of Service

I får en prioriteret linje, så jeres telefoni altid er sikret den nødvendige kapacitet.

24 timers døgnservice

I får en ekstra sikkerhed med en 24 timers døgnservice, så I altid er i trygge hænder.

God infrastruktur

I får et stabilt internetprodukt med en oppetid på 99,9 %.

ip telefoni

Erhvervsinternet med IP-telefoni

IP-telefoni er en integreret del af vores kommunikationsløsning. Derfor stiller vi store krav til vores internet, så telefonien altid er garanteret den nødvendige kapacitet og stabilitet.

Vi vil derfor anbefale, at I samler jeres telefoni og internet hos Flexfone, så I altid har krystalklar lyd, når I taler i telefon.

arbejdsstationer

Arbejdsstationer

Myfone app'ens intelligente kontaktbog kombinerer dine eksisterende kontakter med dine kolleger, så du har alle dine kontakter samlet ét sted.

Du får et komplet overblik over alle dine kontakter, så du nemt og hurtigt kan få fat på lige netop den person, du ønsker. Du kan se, hvor dine kollegaer befinder sig, og om en kollega er ledig til at modtage dit opkald.

driftssikker

Driftssikker

Internet fra Flexfone er både driftssikker og stabilt. Vi håndterer jeres internet på sikrede interne servere, som løbende bliver opdateret med den nyeste hardware og software.

Dermed er I altid sikret, at jeres internetforbindelse har de bedste betingelser.

virksomhedens koeer

Wi-Fi

Med internet fra Flexfone kan jeres mobiltelefoner og bærbare computere logge på det trådløse netværk, så I sparer på dataforbruget.

Bruger I jeres mobiler og bærbare computer uden for virksomheden, kan I vælge telefoni fra Flexfone med op til 4G+ hastigheder på Danmarks bedste netværk.

danmarkskort, der viser netværket

Et stærkt netværk

99,9% oppetid
tdc-nets

Vores internetforbindelser leveres som fiber eller kobber via TDC. Med denne samarbejdspartner kan vi levere et sikkert og stabilt internetprodukt med en oppetid på hele 99,9 %.

Samtidig dækker TDC langt størstedelen af det danske land - og derfor er vi også sikre på, at vi kan få en internetforbindelse ud til jer.

Saml internet og telefoni hos Flexfone

Den perfekte kombination

FÅ ET SAMLET TILBUD

Mest stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på xDSL og Fiber?

xDSL kører på de klassiske kobberlinjer, som findes i de fleste ejendomme i Danmark. Forbindelsernes hastighed varierer meget, og ofte er downloadhastigheden markant højere end uploadhastigheden. Fiber er en nyere teknologi, som kører synkront, hvilket vil sige, at man med en fiberforbindelse har den samme download- og uploadhastighed, fx 100/100 Mbit. Fiberforbindelser er mere stabile og fås typisk med højere hastigheder end xDSL-forbindelser.

Kan alle få en fiberforbindelse?

Som udgangspunkt kan alle få en fiberforbindelse. Det er dog langt fra alle lokationer, der har gravet det ned i forvejen. Lokationer uden en nedgravet fiberforbindelse skal først have gravet fiberkabler ned, hvilket er muligt langt de fleste steder.

Kan alle få xDSL?

Cirka 80% af Danmarks private og erhvervsejendomme har i dag indlagt kobber. Hastighederne kan dog variere meget - alt efter hvilken type kobberledning der er forbundet til ejendommen, samt hvor tæt/langt væk man er lokaliseret fra en central.

Hvem står for service/support og vagtordning?

Forhandleren står for support af jeres internetforbindelse. Måtte der ske en fejl, som forhandleren ikke kan løse, står vi naturligvis til rådighed med fejlretning. Vores support kan kontaktes på 86 51 51 51, og vores vagtservice kan kontaktes på +45 92 15 15 15 uden for normal åbningstid.

Med alle forbindelser fra TDC Net følger også en Premium SLA-aftale, som indeholder følgende:

Beskrivelse Premium (inkl.)
Support Hverdage 08-16 (fredag 08-15)
Ændringsanmodninger Hverdage 08-16 (fredag 08-15)
Fejl løses Hele døgnet
Reaktionstid - Major fejl 1 time
Reaktionstid - Minor fejl 2 timer
Fejlretningstid - Major fejl 4 timer
Fejlretningstid - Minor fejl 1 arbejdsdag

 

Hvor lang leveringstid er der på xDSL?

Leveringstiden på xDSL er typisk 5-15 dage.

Hvor lang leveringstid er der på Fiber?

Leveringstiden på fiberforbindelser kan variere mellem 4-12 uger. Det afhænger ofte af, om der skal udføres gravearbejde i forbindelse med installationen.

Hvordan får jeg internet fra Flexfone?

Internetforbindelsen bliver leveret via en lokal forhandler for at sikre, at I altid har en kontaktperson i nærområdet. I kan henvende jer via Flexfones kontaktformular, hvorefter I hurtigst muligt bliver kontaktet af en forhandler, der kan bestille den rette internetforbindelse til jer. I kan også ringe på 86 51 51 51.

Hvem installerer internetforbindelsen?

Dette kan I enten selv gøre, og ellers kan jeres forhandler gøre det for jer.

Kan man køre IP telefoni over internettet fra Flexfone?

Ja, det kan I. Med telefoni fra Flexfone har I den store fordel, at udstyret har en port udelukkende til telefonien. Dette er med til at sikre, at samtalekvaliteten altid er i top. Dette kaldes Quality of Service og gør, at telefonerne altid har førsteprioritet, når de benyttes. Porten til telefonien kører også på et lukket kredsløb, så linjen er helt sikker.

Internet til din virksomhed

Alle virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige behov i forhold til internetforbindelsen. Nogle afholder mange onlinemøder og sender og modtager store mængder af data, mens andre har behov for at håndtere mindre programmer og besvare e-mails. Den daglige brug og behovet for internet er afgørende faktorer for, hvilken forbindelse og hastighed man bør vælge. Vi hjælper gerne med at behovsafdække og finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

 

Internet der matcher jeres behov

Alle virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige behov i forhold til internetforbindelsen. Nogle afholder mange onlinemøder og sender og modtager store mængder af data, mens andre har behov for at håndtere mindre programmer og besvare e-mails. Den daglige brug og behovet for internet er afgørende faktorer for, hvilken forbindelse og hastighed man bør vælge. Vi hjælper gerne med at behovsafdække og finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

 

Internet erhverv priser

Priserne på internet varierer alt efter hastighed og typen af internet. Hos Flexfone leverer vi 2 typer af internet: fiberforbindelse og xDSL-forbindelse (forbindelse gennem kobberkabler), begge typer fås med forskellige hastigheder.

Kontakt os, og vi vil hjælpe med at finde den forbindelse, der passer bedst til jeres virksomhed, og I vil få et tilbud fra en af vores mange dygtige forhandlere.

For at give jer den bedste oplevelse vil vi sætte jer i kontakt med den forhandler, der passer bedst til jer i forhold til lokation og behov.

 

Fiber erhverv

Fibernet er fremtidens internet, idet det virker som lysleder igennem glas eller plastik og derfor opnår en langt højere hastighed end de øvrige typer af internetforbindelser.

Hvor xDSL-forbindelsen kan variere i hastighed, er en fiberforbindelse garanteret den aftalte hastighed, fordi der ikke forekommer støj på linjen. Så selvom fiberforbindelsen ofte er en smule dyrere end xDSL-forbindelsen, kan denne løsning betale sig, hvis jeres virksomhed er afhængig af en stabil forbindelse, og særligt hvis I uploader store mængder data.

Det skyldes, at et højt upload på en xDSL-forbindelse vil betyde, at den kompenserer på download hastigheden, hvilket kan give en utilstrækkelig forbindelse. Dette forekommer ikke på fiberforbindelser, idet de har den samme hastighed både på download og uploade.

Som nævnt er det dog et spørgsmål om, hvad I bruger forbindelsen til i det daglige, der er afgørende for, hvilken type forbindelse I bør have. For nogle vil en kobberforbindelse være helt fint, og man behøver derfor ikke investere i den lidt dyre fiberforbindelse.

 

Support du kan regne med

Alle oplever, at der en sjælden gang imellem er bøvl med forbindelsen, og det kan der være mange grunde til. Men det kan være kritisk for forretningen, og derfor er det vigtigt, at man altid har adgang til support. Derfor har vi hos Flexfone en vagttelefon, så man altid kan komme i kontakt med os, også uden for supportens almindelige åbningstider. Dette gælder selvfølgelig både for support på internet såvel som support på telefoni fra Flexfone.

Hos Flexfone får I en stærk internetforbindelse, der passer til jer virksomhed, og som I trygt kan stole på.