Hvad er SIP Trunk?

SIP Trunk er en IP-teknologi, hvorigennem en teleudbyder leverer telefonnumre og sender numrenes trafik til en IP-adresse. Herefter kan modtageren selv vælge, hvor trafikken ledes hen. Den kan f.eks. forbindes med et telefonsystem, som også kaldes en PBX eller et telefonsystem. Man kan sige, at SIP Trunk er det "rør", der forbinder virksomhedens PBX med det offentlige telenetværk, så virksomheden kan kommunikere telefonisk med omverdenen. En SIP Trunk er altså en virtuel udgave af en analog telefonlinje. 

SIP Trunk til fysisk anlæg

Mange benytter en SIP Trunk-løsning til at skabe forbindelse mellem deres telefoni og et fysisk anlæg - f.eks. en fysisk PBX. Men de fysiske anlæg er efterhånden ved at være få, og nedgangen i antallet er et naturligt resultat af den digitale udvikling.

Ligesom i mange andre tilfælde har digitaliseringen medført betydelige effektiviseringer og besparelser i forbindelse med telefonsystemer. De gamle fysiske anlæg kan være dyre og svære at vedligeholde. De er ofte mere udsatte i forhold til skader, som kan være svære og tage lang tid at udbedre. Derudover kan de være besværlige at vedligeholde og finde reservedele til, fordi branchen hastigt bevæger sig i en anden retning - den digitale. 

Så hvorfor ikke følge med udviklingen?

SIP Trunks fungerer som det rør, der forbinder din PBX med det offentlige telenetværk, så du kan kommunikere telefonisk med omverden.
Flexfones fire synkroniserede platforme; bordtelefon, mobil, softphone og telefoni i Microsoft Teams

Tilbyder Flexfone SIP Trunk? 

Hvor de fleste SIP Trunks bruges til at lede trafikken til et fysisk anlæg eller til en ekstern løsning, har vi udviklet en telefoniløsning, der inkluderer både telefoni og PBX, så du ikke behøver mere end én løsning for at have adgang til alle dine telefonifunktioner.

Vores PBX ligger i skyen, så du slipper for et stort fysisk anlæg, og den er selvfølgelig en del af vores telefoniløsning, som også inkluderer alle de andre telefonifunktioner som omstilling, til-/afmelding af køer og meget mere.

Hos Flexfone får du en samlet løsning, så du ikke behøver at forbinde dine SIP Trunks til et fysisk eller eksternt anlæg. Du får nemlig både dine SIP Trunk-numre og dit telefonsystem hos os. Du har altså det hele ét sted, til én pris.

Vil du gerne have SIP Trunk-numre til en integration?

Hos Flexfone tilbyder vi mange integrationsmuligheder, og vi anbefaler, at man vælger en samlet løsning fremfor selv at håndtere SIP Trunks. 

Telefoni og funktioner samlet ét sted - til én pris

Med en Flexfone-løsning får du adgang til vores fire synkroniserede platforme; den klassiske bordtelefon, vores online omstillingsbord - Myfone, Myfone-app og telefoni i Microsoft Teams. Vores løsning inkluderer selvfølgelig også vores brugervenlige PBX-løsning, som du kan sammensætte og redigere, så den passer præcis til din virksomhed.

Du og dine kolleger har adgang til vores telefonifunktioner fra hver af de fire platforme, så du altid har de samme muligheder, uanset om du arbejder på kontoret, i Microsoft Teams, er på farten eller er på hjemmekontoret.  

Bordtelefon med omstilling, viderestilling, håndtering af køer og meget mere.

Bordtelefonen

Med bordtelefonen får du den gode lydkvalitet, som bordtelefonen er kendt for. Med en telefoniløsning fra Flexfone er bordtelefonen desuden synkroniseret med resten af din telefoni.

Det betyder, at du altid selv kan vælge, hvilken enhed du vil foretage og modtage opkald på.

Derudover er vores bordtelefoner IP-baserede, og du får derfor god kvalitet til lavere omkostninger.

Læs mere om bordtelefoner fra Flexfone

Myfone.dk

Myfone.dk er Flexfones online omstillingsbord. Her har alle medarbejdere adgang til en personlig bruger med dertilhørende telefonifunktioner som ringeprofiler, til-/afmelding af køer, omstilling, telefonsvarer og meget mere.

Derudover har du også altid et overblik over dine kollegaer - om de er på kontoret, optagede, på farten osv.

Læs mere om det intuitive og brugervenlige Myfone

Flexfones online omstillingsbord med køoversigt, kontakter og softphone med funktioner som omstilling og viderestilling.
Mobil erhvervstelefoni med Myfone-app, hvor du bl.a. kan benytte dig af omstilling og tilføje personer til samtalen.

Myfone-app

Myfone-app er virksomhedens telefoni i lommeformat. Med appen kan du have alle Myfones telefonifunktioner med på farten.

Vi har udviklet Myfone-app, så du kan styre din telefoni og dine ringeprofiler uafhængigt af bordtelefon eller computer, så du ikke er bundet til en fysisk lokalitet.

Læs mere om Myfone-app

Telefoni i Microsoft Teams

Flexfone er blandt de første i verden, der kan præsentere en telefoniløsning, der er fuldt integreret med Microsoft Teams.

Det betyder, at du kan finde Myfone som app i Microsoft Teams, så du også her har alle dine telefonifunktioner lige ved hånden.

Du behøver altså hverken at skifte program eller enhed for at foretage/modtage opkald, når du arbejder i Teams.

Læs mere om de mange fordele ved telefoni i Microsoft Teams

Telefoni i Microsoft Teams - Find og brug alle dine telefonifunktioner, som omstilling og til-/afmelding af køer direkte i Teams.

Overvejer du at skifte løsning?

Vi ved godt, at virksomhedens telefoni er en vigtig og bærende funktion, som typisk er skræddersyet til jeres behov. Det kan derfor virke som en uoverskuelig proces at skifte løsning. Derfor hjælper vi og vores forhandlere dig og din virksomhed med at afdække jeres behov, og vi guider jer trygt igennem processen.

Hvis du er på udkig efter en ny telefoniløsning til din virksomhed, bør du måske overveje følgende punkter:

Hvilke behov har vi?

Ofte opstår overvejelser om at skifte telefoniløsning på baggrund af utilfredshed med virksomhedens nuværende løsning, en binding der udløber eller måske nysgerrighed på nyere og flere muligheder. Du kan derfor med fordel udarbejde en liste over fordele og ulemper ved jeres nuværende løsning - dette vil give et godt overblik over jeres behov, og det vil være et godt redskab til eventuelle sammenligninger. Når du har afdækket virksomhedens behov, vil du have et langt bedre overblik over, hvad du skal lede efter i din nye telefoniløsning.

Du kan evt. læse mere om, hvad man skal forberede sig på, når man skal skifte telefoni med vores Komplette guide til valg af ny telefoniløsning

Pris vs. værdi

Du bør også overveje, om prisen, du betaler, matcher den værdi, som løsningen skaber for virksomheden. Telefoniløsninger kan skabe værdi for virksomheden på mange forskellige måder - både for kunderne og for medarbejderne. Du kan derfor med fordel undersøge, hvor og hvordan løsningen skaber værdi:

  • Er det en brugervenlig løsning?
  • Kan den tilpasses nye udfordringer?
  • Kan I tage virksomhedens telefoni med hjem?

Når du har et overblik over, hvor og på hvilken måde løsningen skaber værdi, kan du bedre vurdere, om løsningen matcher prisen.   

Hvordan ser fremtiden ud?

Du bør også overveje, om løsningen passer til virksomhedens fremtidsudsigter og udfordringer. Her kan du undersøge, om løsningen kan tilpasses virksomhedens forventede udvikling f.eks. i forbindelse med vækst, eller om løsningen imødekommer den digitale udviking. Hvis løsningen er koblet op på et fysisk anlæg, bør du måske overveje en mere tidssvarende løsning, som er fremtidssikret og nemt kan tilpasses nye situationer. 

Processen

Flexfone-løsningen sælges igennem vores landsdækkende forhandlernetværk, og vi sætter dig derfor i kontakt med den forhandler, vi vurderer passer bedst til din virksomheds behov og geografiske placering.

Det er vores forhandlere, der ud fra jeres behov og virksomhedens størrelse, vil give jer et konkret tilbud på telefoniløsningen fra Flexfone. Kontakt os derfor i dag, så vi kan finde den forhandler, der passer bedst til dig. Her under kan du få et overblik over processen, når du skifter til Flexfone. 

Bliv fri for Sip Trunk-forbindelser til eksterne eller fysiske løsninger ved at skifte til Flexfone. Vi hjælper dig igennem hele processen - fra afdækning af behov til opsætning og oplæring af jeres nye telefoniløsning. Som kunde kan du selvfølgelig altid få support.

Vil du vide mere om mulighederne?

 Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres behov og hvad Flexfone kan gøre for jer.