Et indgående opkald på Myfone.dk's softphone

Myfones indbyggede softphone

Vi har skabt en softphone, som du kan bruge direkte i din browser - blot ved hjælp af et headset, en mikrofon og en internetforbindelse.

Det sker alt sammen på Myfone.dk, som er din personlige telefoniplatform, hvorfra du har nem og hurtig adgang til alle dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Understøttede browsere

Chrome logo Firefox logo

Nemt og brugervenligt

Med det brugervenlige interface, kan du effektivt håndtere dine daglige kald.

Ring ud fra softphone

Ring ud fra softphone

Indtast nummeret eller navnet på den kollega eller anden kontakt, du ønsker at ringe til, og tryk på det grønne telefonrør.

Inden du ringer op, kan du på den grønne pil også vælge, om du vil ringe ud med en anden enhed end den indbyggede softphone i Myfone.

Modtag opkald fra eksterne på din softphone

Modtag opkald

Når du modtager et opkald, kommer denne boks frem. Her kan du vælge at besvare eller afvise kaldet.

Hvis det er en af dine kontakter i Myfone, der ringer, vil både navn og telefonnummer på vedkommende blive vist i opkaldsboksen.

Med få klik kan du foretage en direkte omstilling fra din softphone

Direkte omstilling

Tryk på Direkte omstilling for at omstille et opkald direkte til f.eks. en kollega eller ekstern kontakt.

Omstiller du til en kollega, kan du i Myfone se, om vedkommende er ledig eller midt i et andet opkald.

Overvåget omstilling med din softphone

Overvåget omstilling

Tryk på Overvåget omstilling for at tale med den person, som du vil omstille til, inden opkaldet stilles igennem.

På den måde kan du f.eks. sætte en kollega eller en ekstern samarbejdspartner ind i situationen, før de modtager opkaldet. Samtidig sikrer du dig, at de rent faktisk har tid til at tage imod opkaldet.

Tilføj andre til en igangværende samtale fra din softphone

Tilføj til samtale

Tryk på Tilføj til samtale for at tilføje andre til et igangværende opkald. Du kan både tilføje en af dine kontakter eller indtaste et nummer.

Vil du gerne tilføje flere personer til en samtale på samme tid, kan du oprette et telefonmøde.

Vi leverer også en softphone i Microsoft Teams

Med den indbyggede softphone i Teams kan du let håndtere alle dine opkald til både kolleger og samarbejdspartnere. Men med Flexfones Teams-integration får du meget mere end det.

Som de første i Danmark har vi nemlig også fået godkendt en erhvervstelefoni-app i Microsoft Teams, der giver dig et væld af telefunktioner.

I app’en kan du omstille et opkald, tilmelde dig virksomhedens telefonkøer, få det totale overblik over dine kolleger og meget mere.

Opkaldsboks i Microsoft Teams.

Få virksomhedens telefoni samlet ét sted

Medarbejdere kan arbejde på forskellige måder og have forskellige behov. Nogle er på farten, nogle sidder på kontor og andre befinder sig måske på et lager, et værksted eller et helt andet sted.

Derfor har vi samlet bordtelefon med krystalklar lyd, mobiltelefon med høj fleksibilitet og Myfone med fuld funktionalitet i én komplet kommunikationsløsning. Dermed kan du altid være tilgængelig for dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere - uanset hvor du befinder dig.

flexfone-softphone-family@2x-1

Hvad er en softphone?

En softphone er helt basalt en digital telefon til din computer. Softphone er en forkortelse for software-phone. Med en softphone kan du ringe til alle numre i verden fra din computer, gennem din browser. Med en softphone har du ikke brug for en mobiltelefon eller bordtelefon, da alle opkald sker online. Det eneste du har brug for, er et headset med mikrofon og så er du kørende. Med Flexfones online omstillingsbord Myfone, følger der en indbygget softphone med. Da de opkald du foretager med softphone sker online, kan du også nemt via din browser omstille opkaldene til en kollega ved hjælp af få klik. 

 

Softphone til Windows og Mac

Med Flexfones softphone er det ligemeget om du sidder på en Windows PC eller en Mac. Så længe du benytter dig af enten en Chrome eller Firefox browser, kan du bruge Flexfones softphone. 

 

Fordelene ved softphone som en del af telefoniløsningen

Efterhånden er mange af dagligdagens arbejdsopgaver og funktioner digitaliserede. Dette gælder også måden, hvorpå vi håndterer opkald. Med erhvervstelefoni fra Flexfone kan I imødekomme den digitale udvikling med adgang til både softphone (Myfone), bordtelefon/fastnettelefon, mobiltelefoni samt telefoni i Microsoft Teams. 

Med den digitale udvikling kommer også, at flere virksomheder efterspørger fleksible kommunikationssystemer. Med Flexfones softphone foretages og modtages opkaldene direkte i browseren. Dette betyder bl.a., at I blot behøver en computer for at håndtere jeres opkald, og derfor har I også bedre mulighed for at arbejde fra andre lokationer end kontoret.

Derudover vil I med brugen af softphone heller ikke være afhængige af fysiske bordtelefoner, og I vil derfor også være mere omstillingsparate, hvilket betragtes som en fordel for mange virksomheder. Med andre ord - Ved at benytte en softphone som en del af jeres telefoni, kan I styrke samarbejdet og kommunikationen i virksomheden - om I arbejder fra jeres lokation eller hjemmefra.

Derudover vil kvaliteten og stabiliteten af opkald gennem softphone være høj, da opkaldene ledes igennem internetforbindelsen frem for telefonmaster, som f.eks. mobiltelefoner benytter sig af. Telefonmaster kan være overbelastede eller placeret langt fra hinanden, hvilket betyder at man kan opleve at have svagt eller intet signal. En softphone fra Flexfone er derfor det driftsikre valg for din virksomhed. 

Med Flexfone får I brugervenlig telefoni, der inkluderer vores softphone, Myfone, og samtidig har I mulighed for at benytte den indbyggede softphone i Microsoft Teams sammen med alle Flexfones mange telefonifunktioner.