Driftsikkerhed

For at garantere den højeste driftsikkerhed har vi allieret os med Cisco til opsætning af vores netværk, HP til at levere vores hardware, Asterisk til levering af software og TDC NET som vores netværks – og trafikleverandør.

100% Redundant netværk- og serversetup

2 x 10 Gbit redundante fiberforbindelser

Konstant overvågning og 24 timers vagtordning

Komplet backup af data

datacenter

Datacenter

En lang række faktorer, så som datacenterets fysiske placering, køling, ventilation, nødgeneratorer, brandslukningsudstyr, toptunet hardware, redundante internetforbindelser og meget mere, er årsagen til, at vi kan sikre en gennemsnitlig oppetid på 99,9 %.

Sikkerhedsniveauet bliver konstant kontrolleret, og vi udskifter løbende adgangskoder, overvågningsmønstre, vagtprocedurer og meget mere.

Alt dette er med til at skabe et sikkert og stabilt miljø til jeres Flexfone løsning.

volte-wifi-opkald

Altid den bedste talekvalitet

Flexfone er en af de få televirksomheder, som tilbyder VoLTE og Wifi-opkald - og det er inkluderet i alle vores mobilabonnementer.

VoLTE og Wifi-opkald giver dig mulighed for at ringe over 4G, når du er ude af huset og bruge virksomhedens Wifi-netværk, når du er på virksomhedens adresse. Det er f.eks. smart, hvis I til daglig oplever dårlig mobildækning indendørs.

TDC NET, prisvindende netværksleverandør

Vores teleløsning har ét mål, og det er at give vores kunder den højest mulige tilgængelighed, fleksibilitet og brugervenlighed. Derfor er det altafgørende, at vi benytter et netværk, der fuldt ud understøtter den værdi, vi skaber for vores kunder – uanset tid og sted.

Vi har derfor valgt TDC NET, der i en international test er kåret til verdens bedste mobilnet, som vores netværksleverandør. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse, uanset hvor i Danmark de befinder sig, og vi kan garantere vores kunder en netværksdækning på 99,5 % fra Skagen til Gedser.

TDC NET optimerer løbende deres netværk med den nyeste teknologi og har fornyligt opgraderet mobilnettet med landsdækkende 5G.

Flexfone har 5g dækning i hele Danmark