Vores løsning bygger på mange års erfaring, brugertest og tusindvis af glade kunder

Dell servere

Cisco netværksudstyr

Kamailio SIP server

TDC netværksleverandør

Driftsikkerhed

For at garantere den højeste driftssikkerhed har vi allieret os med Cisco til opsætning af vores netværk. Dell til at levere alt vores hardware. Asterisk til levering af software og TDC som netværks – og trafikleverandør.

100% Redundant netværk- og serversetup

2 x 10 Gbit redundante fiberforbindelser

Konstant overvågning og 24 timers vagtordning

Komplet backup af data

Datacenter

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder en sikker og stabil løsning

En lang række faktorer såsom datacenterets fysiske placering, optimal køling, effektiv ventilation, stabile nødgeneratorer, kraftigt brandslukningsudstyr, toptunet hardware, redundante internetforbindelser og meget mere er bl.a. årsagen til, at vi kan sikre en gennemsnitlig oppetid på 99,9%.

Sikkerhedsniveauet bliver konstant kontrolleret i henhold til gældende indbrudsrisici. Derfor udskifter vi løbende adgangskoder, ændrer overvågningsmønstre og vagtprocedurer, tager backups, udfører virakontrol, optimerer firewalls og netværkssikkerheden, samt sikrer os mod hackerangreb og lignende.

Alt sammen med henblik på at imødekomme jeres forventninger til et sikkert og stabilt miljø for jeres teleløsning.

TDC som netværksleverandør

Vi har valgt TDC som vores netværksleverandør, da vi ønsker vores kunder den bedste oplevelse, uanset hvor i Danmark de befinder sig. Vi kan derfor garantere vores kunder en netværksdækning på 99,5 % fra Skagen til Gedser.

Det er utrolig vigtigt, at man kan komme på nettet, uanset tid og sted. Og så skal det gå stærkt. Derfor er TDC vores netværksleverandør, da de løbende optimerer med den nyeste 4G teknologi, som sikrer vores kunder de mest optimale betingelser for en hurtig internetforbindelse.

Vores teleløsning har et mål, og det mål er at give vores kunder den højest mulige tilgængelighed, fleksibilitet og brugervenlighed. Derfor er det altafgørende, at vi benytter et netværk, der fuldt ud understøtter den værdi vi skaber for vores kunder – uanset tid og sted.

Netværkserklæring Datanetværksmåling