Driftsikkerhed

Det er vigtigt for os, at alle Flexfone-brugere føler sig trygge ved deres kommunikationsløsning. Derfor har vi et stærkt og modstandsdygtigt setup, som skaber et sikkert og stabilt miljø for Flexfones erhvervstelefoni.

100% redundant netværks- og serversetup

5 x 10 Gbit redundante fiberforbindelser

Konstant overvågning og 24 timers vagtordning

Immutable og komplet backup af data

teamblue datacenter teamblue datacenter

Hosting hos team.blue Denmark

Vores virtuelle datacenter er hosted hos team.blue Denmark. Det betyder, at jeres data opbevares i Danmark.

Datacentrene er udstyret med den nyeste teknologi, fiberforbindelser fra forskellige operatører og nødstrøm, som sammen sikrer en oppetid på 99,9 %. 

Alt dette er med til at skabe et sikkert og stabilt miljø for jeres Flexfone-løsning.

Flexfone har fået en ISAE 3000 revisionserklæring fra Deloitte

It-sikkerhed og
databeskyttelse

Som kunde hos Flexfone kan du være sikker på, at vi behandler dine data sikkert og i overensstemmelse med GDPR.

Hos Flexfone er vi meget opmærksomme på vigtigheden af it-sikkerhed og databeskyttelse. Du kan læse mere i vores ISAE 3000 type 2-revisionserklæring, hvor vores sikkerhedsniveau er dokumenteret og blåstemplet af et eksternt revisionshus.

Hent ISAE 3000

tdc-net@2x Flexfone bruger TDC Net - Danmarks bedst netværk

Altid den bedste talekvalitet

Flexfone er en af de få televirksomheder, som tilbyder VoLTE og wi-fi-opkald - og det er inkluderet i alle vores mobilabonnementer.

Med VoLTE  kan du ringe over 4G, når du er ude af huset, og wi-fi-opkald giver dig mulighed for at bruge virksomhedens wi-fi-netværk, når du er på virksomhedens adresse. Det er f.eks. smart, hvis I til daglig oplever dårlig mobildækning indendørs.

volte og wi-fi-opkald

TDC NET - prisvindende netværksleverandør

Vores teleløsning har ét mål, og det er at give vores kunder den højest mulige tilgængelighed, fleksibilitet og brugervenlighed. Derfor er det altafgørende, at vi benytter et netværk, der fuldt ud understøtter den værdi, vi skaber for vores kunder – uanset tid og sted.

Vi har derfor valgt TDC NET, der i en international test er kåret til verdens bedste mobilnet, som vores netværksleverandør. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse, uanset hvor i Danmark de befinder sig, og vi kan garantere vores kunder en netværksdækning på 99,5 % fra Skagen til Gedser.

TDC NET optimerer løbende deres netværk med den nyeste teknologi og har fornyligt opgraderet mobilnettet med landsdækkende 5G.

Flexfone har 5g-dækning i hele Danmark