Flexfones forhandlernetværk dækker hele Danmark

Danmarks bedste forhandlernetværk

Som kunde hos Flexfone bliver I tilknyttet en af vores dygtige forhandlere i jeres nærområde. Forhandleren vil stå for support og kontakten til jer som kunde, hvilket leder til et stærkere samarbejde og en bedre kundeoplevelse.

Autoriseret af Flexfone

Alle Flexfone-forhandlere er certificeret af Flexfone til både at kunne sælge og supportere vores fleksible erhvervstelefoni. Derfor kan I trygt henvende jer til vores forhandlere og forvente kompetent vejledning i:

  • Opsætning af telefoniløsning
  • Telefunktionalitet
  • Opsætning af bordtelefoner
Flexfone_Autoriseret@2x
Flexfone er i tæt kontakt med sine forhandlere

Tæt kontakt - begge veje

Udover, at I som kunde altid bliver tilknyttet en lokal Flexfone forhandler, som altid står klar til at hjælpe jer, så har vi hos Flexfone også en stærk samarbejdspartner i de enkelte forhandlere.

Vi er hele tiden i kontakt med vores forhandlere, hvilket sikrer, at vi er opmærksomme på kundernes behov og tilfredshed med vores telefoniløsning.

Bliv forhandler?

Flexfone er altid på udkig efter kompetente forhandlere af vores telefoniprodukter. Læs mere nedenfor om, hvad det kræver at blive forhandler.

Hvad kræves af en forhandler?

Hvis jeres virksomhed ønsker at blive Flexfone forhandler, skal I som minimum kunne svare ja til følgende:

I har…
  • en produktportefølje, hvor erhvervstelefoni passer ind
  • et højt serviceniveau overfor jeres kunder
  • interesse i en tæt kontakt med jeres leverandør
  • mod på at sælge branchens bedste telefoniløsning

Hvilke forhandlere søger Flexfone?

Med en kundebase på over 55.000 brugere, er Flexfone mere end blot et wildcard, når virksomheder skal vælge en ny teleløsning. Derfor prioriterer vi at certificere de rette forhandlere til at sælge og supportere vores løsning.

Vi leder primært efter velrenomerede IT-huse, konsulentvirksomheder eller teleforhandlere, der ønsker at gøre Flexfone til en værdifuld del af deres produktportefølje.

Flexfone-Skjorte-Lyseblå

Bliv kontaktet om muligheden for at blive forhandler

Udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi jer til en snak om, hvorvidt det er det rigtige for jer at blive Flexfone forhandler.