Leveres klar og parat til brug

En komplet løsning til telefoni

Vi har udviklet en smart integration imellem bord- og mobiltelefoni, fordi vi mener, at du kun skal have det bedste. Med bordtelefoni opnår du en rigtig god lydkvalitet samt en masse smart funktionalitet. Vores bordtelefoni er baseret på IP-telefoni, så er du sikret en høj kvalitet til lave omkostninger.

Dette har vi kombineret med vores Myfone app til smartphones, og et online omstillingsbord til browsere, så du har alle muligheder for at effektivisere din daglige kommunikation. Dermed får du en nemmere hverdag - og dine kunder får en god oplevelse.

family@2x-May-21-2024-01-38-39-5265-PM

Styr din bordtelefon med Myfone

Det har aldrig været nemmere at betjene dine kunder fra dit skrivebord. Med din egen bordtelefon giver Flexfone dig flere smarte funktioner, så du får en nemmere hverdag. Du kan nemt indstille dine personlige genvejstaster på Myfone.dk.

Om det er en direkte eller overvåget omstilling, administration af din opkaldshistorik, viderestilling af et kald eller ændring af din tilgængelighed, så bestemmer du selv, hvilke genvejstaster der skal udføre de ønskede funktioner.

Flexfone fungerer fejlfrit på Yealink, Snom og LG
Flexfone fungerer fejlfrit på Yealink, Snom og LG
myfone-bordtelefon@2x-1

Understøttelse af flere modeller

Vi garanterer fuld funktionalitet på alle Yealink bordtelefoner, da Yealink er det rigtige valg, når det kommer til brugervenlige bordtelefoner af høj kvalitet - perfekte til IP telefoni.

Vores teleløsning understøtter også flere SNOM og LG telefoner.

yealink-item
snom
lg-item