App godkendt af Microsoft

Som de første i Danmark, har vi fået godkendt en erhvervstelefoni app i Teams, så du ikke skal gå ud af Teams for at se alle opkaldsfunktioner.

Behold jeres Office licens

I skal ikke flytte jeres Office licens - vi integrerer med den I har. Har I Teams, behøver I kun at tilkøbe Teams Phone licensen fra Microsoft.

Softphone pĂĄ desktop og mobil

Med Flexfones Teams integration får I både en softphone i Teams desktop app’en samt i Teams mobil app’en til iOS og Android.

Ring og modtag opkald i Teams

Flexfones telefoni er integreret med Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregĂĄ her. Med Teams egen softphone, kan du let ringe og modtage dine opkald fra bĂĄde kolleger og eksterne kontakter.

Samtidig sørger vores Myfone Teams app for, at du har alle vores øvrige telefonifunktioner lige ved hånden. Alt sammen direkte i Teams.*

Hent Flexfones Myfone Teams app så I har al jeres telefoni inde i Teams. Få Myfone i den Teams-menu - Så har du alle dine telefonifunktioner direkte i Teams-klienten. *I Myfone Teams appen kan man ikke bruge den indbyggede softphone fra Myfone.dk. Brug i stedet Teams’ egen softphone eller benyt Myfone i webbrowseren.

Opkaldsfunktioner i Teams

Med din softphone i Teams, kan du lave enten en direkte eller overvåget omstilling til fx en kollega i Teams. Skal du omstille til andre enheder, kan du let gøre det i Myfone Teams appen.

Omstil kald gennem Teams

Tilmeld Teams en telefonkø

Myfone Teams appen giver dig den fulde kontrol over din telefoni. Du kan tilmelde dig telefonkøer, skifte dine ringeprofiler og få overblik over dine kolleger. Kort sagt har du alle vores funktioner til rådighed - stadig i dit Teams.

Tilmeld Teams en telefonkø

Statusudveksling mellem Teams og Flexfone

Når du er midt i en vigtig præsentation overfor enten en kunde, en samarbejdspartner eller blot internt i jeres egne rækker, er det forstyrrende, at telefonen ringer.

Flexfones integration til Microsoft Teams omfatter statusudveksling mellem Teams og dine Flexfone-telefoner. Det betyder, at du sættes som optaget på ALLE dine enheder, når du har et kald, uanset om kaldet er i Teams eller på en af dine andre telefoner.

Uanset om du er optaget i Teams eller på dine telefoner, er du optaget på tværs af alle dine Flexfone-enheder.

Vælg, hvornår Teams skal ringe

Med Flexfones intelligente ringeprofiler, bestemmer du selv, hvilke af dine numre, der skal ringe i Teams og hvornĂĄr.

Du kan fx vælge, at det kun er Teams, der ringer eller at både din bordtelefon, mobil og Teams ringer på samme tid, når du får et opkald.

Vælg, hvornår Teams skal ringe

Seneste opkald fra alle enheder

Flexfones løsning forbinder alle dine enheder et sted. Det giver dig fx den fordel, at du på Myfone.dk og i Myfone app'en altid kan se, hvilke opkald du har taget i Teams, på mobilen eller bordtelefonen.

Se hvilke enheder du har besvaret opkald fra - ogsĂĄ Microsoft Teams

Telefonsystem integreret med Teams

Microsoft Teams giver jer et væld af funktioner til at samarbejde bedre.

Men med Flexfones integration til Teams fĂĄr I derudover alle de telefunktioner, som netop jeres virksomhed har brug for.

Microsoft Teams

Chat/instant messaging

Gruppechat

Fildeling

Kanaler

Teams

Videokonference

Office 365 integration

Flexfone PBX-funktionalitet

 • Omstilling
 • Opkaldsstatus pĂĄ kollegaer
 • Hovednummer
 • Telefonkøer
 • Ă…bningstider
 • Tastemenuer
 • Velkomsthilsen
 • Visuel telefonsvarer
 • Tastefunktioner
 • Tilføj til samtale
 • Myfone ringeprofiler
 • Busylight
 • Indtrækningsgrupper
 • Landekodestyring
 • Statistik
 • Optag samtaler
 • Variabelt kaldsflow
 • Wallboard
 • Fax
 • Ring mig op

Teams til individuelle brugere

Mange medarbejdere, men kun dem, der har brug for det, har telefoni i Teams

Der kan være stor forskel på, hvor mange medarbejdere, der har brug for at benytte telefoni i Teams. Måske skal hele virksomheden have adgang eller måske er det kun receptionisten eller en enkelt afdeling, der har behovet.

Uanset hvad, så har vi sørget for, at I nemt kan tilvælge præcis hvilke medarbejdere, der skal have adgang til Flexfones telefoniløsning i Teams.

Se hvordan Esmark Feriehusudlejning bruger telefoni fra Flexfone i Teams


Udfyld formularen og fĂĄ en demo af telefoni i Teams

Hele Flexfone-familien venter pĂĄ jer

Se den stærke telefoniløsning, vi kobler sammen med Microsoft Teams

Bordtelefoni

Bordtelefoni

Den klassiske følgesvend på skrivebordet. Krystalklar VoIP-telefoni.

Læs mere om bordtelefoni
teams-myfone@2x

Myfone.dk

Den enkelte medarbejders genvej til virksomhedens telefoni.

Læs mere om Myfone.dk
teams-myfone-app@2x-1

Myfone App

Medarbejderens overblik i lommeformat og indenfor armslængde.

Læs mere om Myfone app’en

Skype for Business lukker

Hvis din virksomhed stadig bruger Skype for Business, skal du være opmærksom på, at Microsoft lukker denne tjeneste den 14. oktober 2025.

Microsoft har desuden meddelt, at supporten til Skype for Business kun løber til og med den 11. april 2023. Derfor kan det være en god ide allerede nu at overgå til Microsoft Teams.

Læs mere om fordelene ved at skifte fra Skype for Business til Teams i blogindlægget Skype for Business lukker.

Microsofts Teams Phone licens

Teams Phone licensen fra Microsoft giver dig adgang til at bruge telefoni i Teams. Når man skal bruge Flexfones integration i Teams, behøver man kun have standalone-udgaven af licensen, dvs. uden en calling plan.

Skal dine samarbejdspartnere desuden have mulighed for at ringe fra deres mobil til et møde med dig i Teams, skal du også have licensen Audio Conferencing. Det er kun dig som vært, der behøver at have licensen.

Flexfones Teams telefoni integration understøtter både Teams Phone og Audio Conferencing fuldt ud. Kontakt os i dag for at høre, om jeres licens kan bruges med telefoni i Teams.

Teams pĂĄ din mobil

Hvis du gerne vil ringe til Teams brugere fra din iPhone eller Android telefon, kan du gøre dette ved at hente Teams app’en til iOS og Android.

Hvis du ikke har Teams installeret, men stadig gerne vil modtage opkald på din mobiltelefon, når folk ringer til dig i Teams, understøtter Flexfones Teams telefoni integration dette. Du kan f.eks. indstille din ringeprofil sådan, at når du får et opkald på dit arbejdsnummer, ringer både din mobiltelefon, Myfones softphone og Teams. Læs mere om Myfones ringeprofiler.

Ring fra Teams til Skype for Business og omvendt

Fra Microsoft Teams kan du ringe og skrive til en kontakt, der bruger Skype for Business og omvendt. Dette kan gøres ved at starte en samtale som du plejer i Teams eller Skype for Business og indtaste kontaktens e-mailadresse.

Vær opmærksom på, at opkaldshistorik og samtalehistorik kan opføre sig anderledes alt efter hvilken teknisk opsætning, der er valgt.

Teams og eksterne kontakter

Med Teams telefoni fra Flexfone kan du nemt lade alle dine opkald foregĂĄ her - ogsĂĄ nĂĄr du skal ringe til eksterne kontakter.

Under fanen Opkald i Teams kan du bruge det nummeriske tastatur til at indtaste nummeret på den eksterne kontakt, som du vil ringe til. På samme måde kan du også tilføje en ekstern kontakt til et igangværende opkald. Har du allerede oprettet den eksterne kontakt i Outlook, vil du også kunne se vedkommende under Kontakter i Teams.

Du kan desuden lave et Teams opkald til en ekstern kontakt, der også bruger Teams, ved at starte en ny samtale, indtaste vedkommendes e-mailadresse og derefter ringe op. Som teamejer kan du også tilføje gæster til dit team, hvis du f.eks. har brug for at samarbejde med en eller flere eksterne kontakter.

Tilføj kontakt til Teams

Ved at klikke på fanen Opkald og derefter vælge Kontakter er det muligt at oprette og slette kontakter i Teams.

Du bestemmer selv, om du vil oprette en intern kontakt fra din virksomhed eller en ekstern kontakt, hvor du f.eks. kun har vedkommendes navn eller e-mailadresse. Du kan ogsĂĄ redigere en ekstern kontakts oplysninger direkte i Teams.

Hvis din virksomhed har mange eksterne kontakter, som alle medarbejdere skal kunne tilgå i Teams, kan den Fælles kontaktbog i Myfone Teams app’en løse det for jer. Her vil alle medarbejdere nemlig have adgang til se den samme liste over alle virksomhedens fælles kontakter. Disse kontakter vil være Exchange kontakter og vil også kunne ses i Myfone app’en og på Myfone.dk. Læs mere om Myfones Fælles kontaktbog.

Telefonnummer i Teams

Har du f.eks. Microsoft Business Voice licensen, vil du kun have et telefonnummer i Teams, der udelukkende kan bruges til ind- og udgående opkald. Det er den simple løsning.

Med Flexfones telefoni i Teams har du derimod et væld af ekstra muligheder. I Myfone Teams app’en kan du nemlig håndtere alle dine numre og bestemme hvornår du vil modtage opkald i Teams, samt hvilke af dine numre, Teams skal ringe ud med. Du kan også aflytte telefonsvarerbeskeder og se en detaljeret oversigt over dine ind- og udgående opkald for alle dine numre.

Kan man fĂĄ Teams on-premise?

Efter Microsofts seneste udmelding om den endegyldige lukning af Skype for Business on-premise i 2025 er der mange, der skal finde et nyt alternativ.

Teams er den naturlige efterfølger til Skype for Business, fordi Teams er udviklet af Microsoft selv.

Leder du efter en tilsvarende løsning til den, du kender i forvejen, vil du hurtigt opdage, at Teams ikke fås som en ”on-premise”-løsning med tilhørende fysiske servere. Det er dog ikke nødvendigvis en ulempe.

Teams er en mere fremtidssikret løsning, bl.a. fordi den er cloud-baseret. Du slipper derfor for en fysisk server, som skal vedligeholdes, og som er langt mere udsat i forhold til skader. Samtidig er Teams udviklet med fokus på det gode samarbejde og indeholder derfor en masse funktioner, der optimerer samarbejdet mellem kollegerne.

Telefonmøde i Microsoft Teams

Teams er det perfekte kommunikationsværktøj for jeres virksomhed, og det har aldrig været nemmere at holde telefonmøder.

Du kan nemt starte et telefonmøde med dine kontakter ved at åbne en samtale med de ønskede personer, og derefter ringe dem op. Du kan også oprette et møde i kalenderen i Teams og invitere deltagerne. Mødet vil automatisk blive synkroniseret med din Outlook-kalender.

Hvis du har Micrsofts Audio Conferencing licens og gerne vil starte et telefonmøde med en ekstern kontakt, kan vedkommende ringe ind med sit nummer til en gruppe eller kalenderaftale i Teams.