App godkendt af Microsoft

Som de første i Danmark, har vi fået godkendt en erhvervstelefoni app i Teams, så du ikke skal gå ud af Teams for at se alle opkaldsfunktioner.

Behold jeres Office licens

I skal ikke flytte jeres Office licens - vi integrerer med den I har. Har I Teams, behøver I kun at tilkøbe Business Voice licensen fra Microsoft.

Softphone pĂĄ desktop og mobil

Med Flexfones Teams integration får I både en softphone i Teams desktop app’en samt i Teams mobil app’en til iOS og Android.

Ring og modtag opkald i Teams

Flexfones telefoni er integreret med Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregĂĄ her. Med Teams egen softphone, kan du let ringe og modtage dine opkald fra bĂĄde kolleger og eksterne kontakter.

Samtidig sørger vores Myfone Teams app for, at du har alle vores øvrige telefonifunktioner lige ved hånden. Alt sammen direkte i Teams.*

Hent Flexfones Myfone Teams app så I har al jeres telefoni inde i Teams. Flexfone har udviklet en app til Teams så I har al jeres telefoni inde i Teams. I kan derfor både foretage, modtage og omstille opkald. *I Myfone Teams app’en kan man ikke bruge den indbyggede softphone fra Myfone.dk. Brug i stedet Teams’ egen softphone eller benyt Myfone i webbrowseren.

Opkaldsfunktioner i Teams

Med din softphone i Teams, kan du lave enten en direkte eller overvåget omstilling til fx en kollega i Teams. Skal du omstille til andre enheder, kan du let gøre det i Myfone Teams app'en.

Opkaldsfunktioner i Teams

Tilmeld Teams en telefonkø

Myfone Teams app'en giver dig den fulde kontrol over din telefoni. Du kan tilmelde dig telefonkøer, skifte dine ringeprofiler og få overblik over dine kolleger. Kort sagt har du alle vores funktioner til rådighed - stadig i dit Teams.

Tilmeld Teams en telefonkø

Optaget pĂĄ alle dine enheder nĂĄr du taler i Teams

Når du er midt i en vigtig præsentation overfor enten en kunde, en samarbejdspartner eller blot internt i jeres egne rækker, er det forstyrrende, at ens telefon ringer.

Flexfones Microsoft Teams integration omfatter nu abonnering på Teams-status, som betyder, at de tre statusser In a call, I a meeting og Presenting, sætter dine Flexfone-telefoner som optaget.

teams-status-optaget-mobil-bordtelefon

Vælg, hvornår Teams skal ringe

Med Flexfones intelligente ringeprofiler, bestemmer du selv, hvilke af dine numre, der skal ringe i Teams og hvornĂĄr.

Du kan fx vælge, at det kun er Teams, der ringer eller at både din bordtelefon, mobil og Teams ringer på samme tid, når du får et opkald.

Vælg, hvornår Teams skal ringe

Seneste opkald fra alle enheder

Flexfones løsning forbinder alle dine enheder et sted. Det giver dig fx den fordel, at du på Myfone.dk og i Myfone app'en altid kan se, hvilke opkald du har taget i Teams, på mobilen eller bordtelefonen.

Seneste opkald fra alle enheder

Telefonsystem integreret med Teams

Microsoft Teams giver jer et væld af funktioner til at samarbejde bedre.

Men med Flexfones integration til Teams fĂĄr I derudover alle de telefunktioner, som netop jeres virksomhed har brug for.

Microsoft Teams

Chat/instant messaging

Gruppechat

Fildeling

Kanaler

Teams

Videokonference

Office 365 integration

Flexfone PBX-funktionalitet

 • Omstilling
 • Opkaldsstatus pĂĄ kollegaer
 • Hovednummer
 • Telefonkøer
 • Ă…bningstider
 • Tastemenuer
 • Velkomsthilsen
 • Visuel telefonsvarer
 • Tastefunktioner
 • Tilføj til samtale
 • Myfone ringeprofiler
 • Busylight
 • Indtrækningsgrupper
 • Landekodestyring
 • Statistik
 • Optag samtaler
 • Variabelt kaldsflow
 • Wallboard
 • Fax
 • Ring mig op

Teams til individuelle brugere

Hos Flexfone behøver I ikke at købe en Office licens hos os. I kan også vælge at nogen af medarbejderne i virksomheden skal have Teams, og ikke hele virksomheden.

Der kan være stor forskel på, hvor mange medarbejdere, der har brug for at benytte telefoni i Teams. Måske skal hele virksomheden have adgang eller måske er det kun receptionisten eller en enkelt afdeling, der har behovet.

Uanset hvad, så har vi sørget for, at I nemt kan tilvælge præcis hvilke medarbejdere, der skal have adgang til Flexfones telefoniløsning i Teams.

Se hvordan Esmark Feriehusudlejning bruger telefoni fra Flexfone i Teams


Lad os tage en snak om telefoni i Teams.

Hele Flexfone-familien venter pĂĄ jer

Se den stærke telefoniløsning, vi kobler sammen med Microsoft Teams

Bordtelefoni

Bordtelefoni

Den klassiske følgesvend på skrivebordet. Krystalklar VoIP-telefoni.

Læs mere om bordtelefoni
Myfone.dk

Myfone.dk

Den enkelte medarbejders genvej til virksomhedens telefoni.

Læs mere om Myfone.dk
Myfone App

Myfone App

Medarbejderens overblik i lommeformat og indenfor armslængde.

Læs mere om Myfone app’en

Skype for Business Online lukker

Hvis din virksomhed benytter Skype for Business Online, skal I være opmærksomme på, at Microsoft har meddelt, at de lukker denne tjeneste den 31. juli 2021.

Allerede fra den 1. september 2019 var det ikke længere muligt for nye kunder at få adgang til Skype for Business Online, der i stedet bliver onboardet til Microsoft Teams. Microsoft har endnu ikke udtalt sig om, hvorvidt de planlægger at lukke Skype for Business On-Premise.

Lad Teams sætte din telefon som optaget Beta

Når du er midt i en vigtig præsentation overfor enten en kunde, en samarbejdspartner eller blot internt i jeres egne rækker, er det forstyrrende, at ens telefon ringer.

Flexfones Microsoft Teams integration omfatter nu abonnering på Teams-status, som betyder, at de tre statusser In a call, In a meeting og Presenting, sætter dine Flexfone-telefoner som optaget.

Microsoft ikke er færdige med at arbejde på og forbedre deres egen statusvisning i Microsoft Teams. Derfor har vi for nu angivet vores funktion som en beta-version, for at indikere, at den kan opføre sig anderledes end forventet.

Microsoft Office 365 Business Voice licens

Med en Microsoft Business Voice licens er jeres virksomhed godt på vej til at få telefoni i Teams. Licensen gør det nemmere og billigere for mange virksomheder - også de små og mellemstore - at få gavn af telefoni i Teams.

Business Voice indeholder bl.a. Audio Conference, som giver dine samarbejdspartnere mulighed for at ringe fra deres mobil til et møde med dig i Teams - uanset hvor i verden, de opererer. Det er kun dig som vært, der behøver at have Audio Conference.

Flexfones Teams telefoni integration understøtter Business Voice fuldt ud. Kontakt os i dag for at høre, om jeres licens kan bruges med telefoni i Teams.

Telefonmøde i Microsoft Teams

Teams er det perfekte kommunikationsværktøj for jeres virksomhed, og det har aldrig været nemmere at holde telefonmøder.

Du kan nemt starte et telefonmøde med dine kontakter ved at åbne en samtale med de ønskede personer, og derefter ringe dem op. Du kan også oprette et møde i kalenderen i Teams og invitere deltagerne. Mødet vil automatisk blive synkroniseret med din Outlook-kalender.

Hvis du har Micrsofts Business Voice licens og gerne vil starte et telefonmøde med en ekstern kontakt, kan vedkommende ringe ind med sit nummer til en gruppe eller kalenderaftale i Teams.

Teams pĂĄ din mobil

Hvis du gerne vil ringe til Teams brugere fra din iPhone eller Android telefon, kan du gøre dette ved at hente Teams app’en til iOS og Android.

Hvis du ikke har Teams installeret, men stadig gerne vil modtage opkald på din mobiltelefon, når folk ringer til dig i Teams, understøtter Flexfones Teams telefoni integration dette. Du kan f.eks. indstille din ringeprofil sådan, at når du får et opkald på dit arbejdsnummer, ringer både din mobiltelefon, Myfones softphone og Teams. Læs mere om Myfones ringeprofiler.

Ring fra Teams til Skype for Business og omvendt

Fra Microsoft Teams kan du ringe og skrive til en kontakt, der bruger Skype for Business og omvendt. Dette kan gøres ved at starte en samtale som du plejer i Teams eller Skype for Business og indtaste kontaktens e-mailadresse.

Vær opmærksom på, at opkaldshistorik og samtalehistorik kan opføre sig anderledes alt efter hvilken teknisk opsætning, der er valgt.

Teams og eksterne kontakter

Med Teams telefoni fra Flexfone kan du nemt lade alle dine opkald foregĂĄ her - ogsĂĄ nĂĄr du skal ringe til eksterne kontakter.

Under fanen Opkald i Teams kan du bruge det nummeriske tastatur til at indtaste nummeret på den eksterne kontakt, som du vil ringe til. På samme måde kan du også tilføje en ekstern kontakt til et igangværende opkald. Har du allerede oprettet den eksterne kontakt i Outlook, vil du også kunne se vedkommende under Kontakter i Teams.

Du kan desuden lave et Teams opkald til en ekstern kontakt, der også bruger Teams, ved at starte en ny samtale, indtaste vedkommendes e-mailadresse og derefter ringe op. Som teamejer kan du også tilføje gæster til dit team, hvis du f.eks. har brug for at samarbejde med en eller flere eksterne kontakter.

Tilføj kontakt til Teams

Ved at klikke på fanen Opkald og derefter vælge Kontakter er det muligt at oprette og slette kontakter i Teams.

Du bestemmer selv, om du vil oprette en intern kontakt fra din virksomhed eller en ekstern kontakt, hvor du f.eks. kun har vedkommendes navn eller e-mailadresse. Du kan ogsĂĄ redigere en ekstern kontakts oplysninger direkte i Teams.

Hvis din virksomhed har mange eksterne kontakter, som alle medarbejdere skal kunne tilgå i Teams, kan den Fælles kontaktbog i Myfone Teams app’en løse det for jer. Her vil alle medarbejdere nemlig have adgang til se den samme liste over alle virksomhedens fælles kontakter. Disse kontakter vil være Exchange kontakter og vil også kunne ses i Myfone app’en og på Myfone.dk. Læs mere om Myfones Fælles kontaktbog.

Telefonnummer i Teams

Har du f.eks. Microsoft Business Voice licensen, vil du kun have et telefonnummer i Teams, der udelukkende kan bruges til ind- og udgående opkald. Det er den simple løsning.

Med Flexfones telefoni i Teams har du derimod et væld af ekstra muligheder. I Myfone Teams app’en kan du nemlig håndtere alle dine numre og bestemme hvornår du vil modtage opkald i Teams, samt hvilke af dine numre, Teams skal ringe ud med. Du kan også aflytte telefonsvarerbeskeder og se en detaljeret oversigt over dine ind- og udgående opkald for alle dine numre.