IP-telefoni kort fortalt

Telefoni over IP, også kendt som internettelefoni og VoIP - kært barn har mange navne - fungerer i korte træk ved at benytte en del af båndbredden på en internetforbindelse til at håndtere opkald. Fordelene ved at benytte internetforbindelsen til telefoni er blandt andet, at omkostningerne for kald falder, og lydkvaliteten i opkaldene forøges.

Flexfone er IP-telefoni-udbyder, hvilket vil sige, at vi er bindeled mellem opkaldene, som kommer via internettet og det gængse telefonnetværk. Tag fat i os i formularen nederst på siden, hvis du vil høre mere om mulighederne med IP-telefoni.

Som infografikken viser, er Flexfone et bindeled mellem opkaldene, som kommer via internettet. Med IP-telefoni kan virksomheden derfor foretage og modtage opkald på deres smartphones, bærbar PC'er, IP-bordtelefoner samt softphones.

Hvad er fordelene ved IP-telefoni?

Du får mange fordele med IP-telefoni, for eksempel:

 • God, stabil kvalitet
  Med IP-telefoni fra Flexfone slipper du for udfald i forbindelsen og hakkende lyd. Kort sagt får du krystalklar tale.

 • Fleksibilitet
  IP-telefoni sikrer dig også fleksibilitet, idet du kan foretage og modtage påkald fra den enhed, der passer dig bedst: bordtelefon, softphone eller Teams for den sags skyld. Som kunde hos Flexfone er alle dine enheder desuden synkroniserede.

 • Sikkerhed
  Med IP-telefoni fra Flexfone skal du ikke frygte for sikkerheden. Du er nemlig garanteret en helt sikker linje, da porten til telefonien kører på et lukket kredsløb.

 • Fordelagtig pris
  IP-telefoni er billigere både i drift og i vedligeholdelse end gammeldags fastnettelefoni (kobberforbindelse).

Hvad koster IP-telefoni?

Prisen er en af fordelene ved IP-telefoni. Flexfone er IP-telefoni-udbyder, og hos os er der desuden den fordel, at al funktionalitet - også den, der kommer til løbende - er inkluderet i prisen. Den konkrete IP-telefoni-pris afhænger af jeres behov. Derfor foreslår vi, at vi sammen får et overblik over jeres behov; hvor mange medarbejdere skal have telefoni, hvor mange bordtelefoner og mobiltelefoner har I brug for osv.?

Kontakt os, så skræddersyer vi et tilbud til jer, som tager udgangspunkt i jeres behov. Hos os får du iøvrigt IP-telefoni uden binding - vi ved nemlig, at tilfredse kunder bliver hængende helt af sig selv. 

Hvordan får jeg IP-telefoni?

Ønsker du at skifte din nuværende telefoni ud med IP-telefoni? Tag endelig fat i os - vi gør overgangen fra gammeldags fastnettelefoni (kobberforbindelse) til moderne fastnettelefoni (IP-telefoni) nem og simpel og sørger for, at opsætningen af IP-telefoni kører som smurt.

Telefonityper

Få et overblik over fordele og udfordringer ved de forskellige telefonityper - og fortvivl ikke over udfordringerne. For hos Flexfone kan den enkelte medarbejder nemt have både IP-telefoni og mobiltelefoni på samme tid - og selv bestemme, hvornår hvilke telefoner skal ringe. Det kalder vi ringeprofiler, og disse understøttes af vores prispakker, som tilbyder fri tale på både IP-enheder og mobiltelefoner.

Telefonitype Fordele Udfordringer Primær målgruppe
IP-telefoni (softphone og moderne fastnettelefoni) IP-telefoni er kendetegnet ved en lav minutpris og høj lydkvalitet. Udelukkende tale, der ikke indebærer muligheden for data, SMS eller MMS. Medarbejdere, der hovedsageligt arbejder på kontor - fx. receptionister, supportafdelinger, kaldscentre etc.
Mobiltelefoni Stor mobilitet og mulighed for dataforbrug, SMS og MMS. Lydkvalitet og generel brugbarhed er afhængig af mobildækning, hvilket stadig er svingende flere steder i Danmark. Medarbejdere, der forventes at være mere mobile - fx. sælgere, service-personel, håndværkere etc.
Gammeldags fastnettelefoni (kobberforbindelse) Telefonkabler kan være nedgravet til udkantsområder, hvor internetkabler eller mobilnetværk ikke rækker ud. Denne type telefoni prioriteres sjældent ved teleselskaberne, og derfor kan abonnement være dyrt. Virksomheder i områder hvor internet- eller mobilnetværk ikke rækker, men hvor telekabler forefindes.

 

Hvad er inkluderet hos Flexfone?

Flexfone er all inclusive, hvilket vil sige, at I som kunder altid har adgang til alle platforme.

IP bordtelefoner

Bordtelefoni

Krystalklar tale over IP på skrivebordets trofaste følgesvend, bordtelefonen. Sammen med rørløftere, headsets, Wallboard og Busylight er bordtelefonien uovertruffen til jeres supportafdeling.

Læs mere om bordtelefoni
IP telefoni app

App

Flexfones Myfone app er den enkelte medarbejderes simple måde at holde overblik over sin egen telefoni og om kollegaerne er tilgængelige på deres telefoner.

Læs mere om Myfone app’en
IP online omstillingsbord

Online omstillingsbord med softphone

Myfone.dk er bl.a. Flexfones softphone og omstillingsbord, som giver den enkelte medarbejder mulighed for at omstille opkald, melde sig af og på køer, aflytte telefonsvareren samt opsætte sin telefoni.

Læs mere om Myfone.dk
Erhvervstelefoni til Microsoft Teams

Microsoft Teams

Flexfones integration med Microsoft Teams gør det muligt at foretage og modtage opkald i Teams-klienten som en hvilken som helst anden softphone.

Læs mere om Flexfones Teams integration
Wallboard storskærm til IP telefoner

Wallboard

Et Wallboard er en nem måde for en afdeling eller leder at få overblik over præstationen på telefonerne. Med visualisering af statistik og tilgængelighed, bliver kaldshåndteringen håndgribelig.

Læs mere om Wallboard
IP telefoni funktionalitet

Funktionalitet

I en virksomhed er det alfa og omega, at kaldene finder den rette modtager hurtigst muligt. Derfor er det et must at få opsat hovednumre, tastemenuer, telefonkøer og åbningstider efter virksomhedens behov.

Læs mere om Flexfones funktionalitet
Solidt internet til IP telefoni

Internet

IP-telefoni er ikke mere funktionelt end den benyttede internetforbindelse tillader. Derfor er det en god ide, at have en båndbredde, der kan håndtere virksomhedens behov og sikre høj ydeevne både på telefoner og computere.

Læs mere om Internet fra Flexfone

Forskellige virksomheder har forskellige behov

Få en uforpligtende snak med os omkring jeres behov, og hvad Flexfone kan gøre for jer.