Flexfone er en dansk virksomhed med mange års erfaring inden for telebranchen

Flexfone

Vi er en dansk televirksomhed, som har valgt at gøre tingene lidt anderledes. Og med anderledes, mener vi bedre! Vi tror på, at erhvervstelefoni kan gøres enklere, mere brugervenligt og mere omkostningseffektivt. Vi tror på, at en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Vi tror ikke på komplicererede teleløsninger, som skaber uigennemskuelighed, er indviklede og som ikke fleksibelt formår at tilpasse sig virksomheders naturlige udvikling.

Derfor har vi samlet nogle af de bedste folk fra telebranchen, som samlet set har arbejdet med udvikling, servicering og salg af funktionel telefoni i mere end 300 år. Derved kan vi altid sikre, at vores kunder har den mest optimale teleløsning.

Partnerskab

To hoveder er bedre end et, og vi ved, at den største værdi skabes gennem stærke relationer til vores samarbejdspartnere og vores kunder. Vi sikrer derfor at være tæt forbundet med alle vores interessenter, så vi hele tiden er på forkant med nye behov, og samtidig sikrer vi, at vores produkt skaber mest mulig værdi for vore kunder.

Tillid

Det er altafgørende for os, at vores kunder og samarbejdspartnere har tillid til det arbejde, vi udfører. Vi er stolte af vores arbejde, og vi tror på, at vores produkt er det, som skaber mest mulig værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Det er den tillid, som skal sikre, at vores kunder altid har den bedste teleløsning.

Service

Vi lever af at udvikle og sælge værdiskabende teleløsninger. Dette sætter et endnu højere krav til det serviceniveau, vi vil tilbyde vores kunder. Derfor har vi allieret os med dygtige medarbejdere, så vores kunder kan være helt sikker på, at deres teleløsning altid fungerer upåklageligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Har I yderligere spørgsmål, kan du kontakte Flexfone direkte på info@flexfone.dk eller 86 51 51 51

Flexfone A/S - Danmarksvej 26 - 8660 Skanderborg - CVR: 34042985