Flexfone

Vi er en dansk televirksomhed, som har valgt at gøre tingene lidt anderledes. Og med anderledes, mener vi bedre! Vi tror på, at erhvervstelefoni kan gøres enklere, mere brugervenligt og mere omkostningseffektivt. Vi tror på, at en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Vi tror ikke på komplicererede teleløsninger, som skaber uigennemskuelighed, er indviklede og som ikke fleksibelt formår at tilpasse sig virksomheders naturlige udvikling.

Derfor har vi samlet nogle af de bedste folk fra telebranchen, som samlet set har arbejdet med udvikling, servicering og salg af funktionel telefoni i mere end 400 år. Derved kan vi altid sikre, at vores kunder har den mest optimale teleløsning.

innovation

Innovation

Innovation er et af de vigtigste midler til at skabe vækst i en virksomhed og derved skabe værdi for vores kunder.

Med en innovativ virksomhedskultur formår vi at bryde rammerne for en fremtidssikret telefoniløsning.

Det erhvervsmæssige landskab ændrer sig konstant, så hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og vi er altid på forkant med de skiftende behov, der måtte opstå.

partnerskab

Partnerskab

To hoveder er bedre end et, og vi ved, at den største værdi skabes gennem stærke relationer til vores samarbejdspartnere og vores kunder.

Vi sikrer derfor at være tæt forbundet med alle vores interessenter, så vi hele tiden er på forkant med nye behov, og samtidig sikrer vi, at vores produkt skaber mest mulig værdi for vore kunder.

engagement

Engagement

Vi arbejder engageret og dedikeret, og vi stopper ikke, før vi er 100 % tilfredse. Vores medarbejdere er stolte af det arbejde, de udfører, og de har en naturlig glæde og interesse for deres erhvervsmæssige virke. Dette engagement er det, som driver hele vores eksistensgrundlag.

Flexfone vil skabe morgendagens telefoniløsning med baggrund i de nyeste teknologier. Med fokus på fleksibilitet og produktudvikling vil vi, i tæt samarbejde med vores forhandlere, være erhvervslivets fortrukne leverandør. Vores løsninger skal skabe værdi hos kunderne, som strækker sig ud over det man normalt vil forbinde med en telefoniløsning.

tillid-background

Tillid

Det er altafgørende for os, at vores kunder og samarbejdspartnere har tillid til det arbejde, vi udfører. Vi er stolte af vores arbejde, og vi tror på, at vores produkt er det, som skaber mest mulig værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Det er den tillid, som skal sikre, at vores kunder altid har den bedste teleløsning.

Vi lever af at udvikle og sælge værdiskabende teleløsninger. Dette sætter et endnu højere krav til det serviceniveau, vi vil tilbyde vores kunder. Derfor har vi allieret os med dygtige medarbejdere, så vores kunder kan være helt sikker på, at deres teleløsning altid fungerer upåklageligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Bliv kontaktet

Flexfone A/S - Danmarksvej 26 - 8660 Skanderborg - Tlf. 86515151 - info@flexfone.dk