Mere end 3000 danske virksomheder

I fællesskab med vores landsdækkende netværk af topprofessionelle forhandlere har vi leveret kommunikationsløsninger til over 3000 danske virksomheder, og resultatet heraf er klart – Flexfones produkt og forhandlernes service og support er en stærk kombination!

Nedenfor kan du opleve et udpluk af vores kunders erfaringer med en kommunikationsløsning fra Flexfone.

“I og med, at vi dækker fire lande har vi nogle gange brug for at være lidt fleksible og det kunne vi ikke med vores gamle system. Den fleksibilitet giver Flexfone os til fulde. Vi har i høj grad brug for selv at bestemme hvordan løsningen skal sættes sammen.“

Allan Lendal, Servicechef - GRAM

rito
“Flexfone har været medhjælpende til, at vi altid kan tilbyde den bedste kundeservice, hvorfor vi i dag har den højeste Trustpilot score inden for vores branche.”

Mathias Andersen, IT-medarbejder - Rito.dk

bundgaard
“Det er helt klart serviceniveauet der har været den bedste oplevelse. Jeg har faktisk aldrig oplevet lignende.”

Carsten Rasmussen, Bygningskonstruktør - Bundgaard Byg

”Vi valgte en Flexfone-løsning fordi den er super agil, vi kunne rigtig også godt lide prisstrukturen også, det skal ikke være nogen hemmelighed, men derudover var vores brugere også vældig begejstrede for hvor let det var at bruge systemet.”

Teit Sonne, CIO - Cabinn

“Vi får en hurtigere kundebetjening og derved også forhåbentlig gladere kunder. Vi valgte Flexfone fordi det var det, som passede os bedst og var nemmest opsætningsmæssigt.”

Alexander Wattez Brander, IT-driftsmedarbejder, - Kosan Gas

Bille Buch Andersen
“Der er VIRKELIG hurtig sagsbehandling. Vi er ret imponerede over hvor hurtig det går.”

Mette Gertz, Administration - Bille & Buch Andersen

betapack
“Hjælpen er altid lige om hjørnet og fejlretningen er lynhurtig.”

Finn G. Hussum, Key Account Manager - BetaPack

“Vi har valgt Flexfone pga. funktionaliteten i det – at vi kan få det setup, vi gerne vil have. Og så skal det siges, at vi har sparet rigtig mange penge på at gå over til Flexfone. Og vi er faktisk rigtig glade for det.”

Bente Pedersen, Financial Manager - Bodum

“Mit bedste råd til andre virksomheder, der ønsker at optimere deres telefoni er at gå ud og kigge på en løsning lig den man får hos Flexfone – at de kigger ud i markedet og finder noget der er innovativt, som selvfølgelig dækker deres behov og giver dem et overblik og sænker deres administrative byrde.”

Chris Frandsen, IT Manager - eurodan-huse

osteb rsen
“Vi er helt vildt glade for den service vi altid møder hos Flexfone. ALLE henvendelser bliver behandlet med det samme, og super professionelt.”

Betina Andersen, Regnskabsansvarlig - Ostebørsen

titan
“Efter at have analyseret 9 forskellige kommunikationsløsninger, valgte vi Flexfone.”

Ole Fisker, IT-manager - Titan Lastvogne A/S

“I og med at mobile og bordtelefonen er slået sammen i én løsning nu så har vi også et samlet økonomisk overblik.”

Jan Gudiksen, Marketing & IT-chef - AC Group A/S

“Vi har fået en fælles løsning, som både rent økonomisk er meget attraktiv, men samtidig også en fleksibilitet, som gør at vi er sikre på, at vi har fuld overblik over hele medarbejderstaben. Så når man både kan forbinde fleksibilitet og økonomi, jamen så går tingene jo op i en højere enhed.”

Peer Leth, Adm. Direktør - Troldtekt

fakturaservice
“Flexfone er grundlaget for vores gode kundeservice og vi er rigtig glade for alle de muligheder, som er til rådighed i systemet.”

Allan Hansson, Direktør - FakturaService A/S

arkitektfirmaet
“Det virker som om systemet kan ALT. Hver gang jeg har spurgt ind til noget, så har det været nemt at ordne.”

Michael Dalby Jørgensen, Bygningskontruktør - Arkitektfirmaet john veje A/S

"Jeg oplever, at Flexfone er meget brugervenligt. Visuelt, har man et rigtig godt overblik over medarbejderne. Flexfone har været den helt rigtige løsning for os. Det er stabilt. Det er brugervenligt. Og så er det bare nemt at arbejde med."

Eva Bækkegaard, Bureauchef - Eskmark Feriehusudlejning

“Har vi et eller andet der skal rettes til så bliver det gjort inden for meget kort tid. Vi har kort fra tanke til handling her i virksomheden og så er det rart at arbejde sammen med en partner, der har det på samme måde.”

Flemming Christensen, Adm. Direktør - Sydkystens Bil Center A/S VW Ishøj

“At Flexfone ikke har binding kan jeg godt lide, fordi det viser, at de stoler på deres produkt - at de skal leve af tilfredse kunder.”

Thomas Hindkær, Operation Manager - MyPlanet

“Med Flexfone har vi fået en stærk samarbejdspartner, og et værktøj der hjælper os med at arbejde smartere til fordel for vores kunder. “

Maik Kassis, Kundeservicechef - team.blue

Skal vi skræddersy din virksomheds telefoni?

kontakt os nu