Mere end 3000 danske virksomheder

I fællesskab med vores landsdækkende netværk af topprofessionelle forhandlere har vi leveret kommunikationsløsninger til over 3000 danske virksomheder, og resultatet heraf er klart – Flexfones produkt og forhandlernes service og support er en stærk kombination!

Nedenfor kan du opleve et udpluk af vores kunders erfaringer med en kommunikationsløsning fra Flexfone.

"Vi oplever, at vores kunder får en bedre kundeservice, vores medarbejdere har en nemmere hverdag og som it-ansvarlig har jeg det noget lettere, fordi jeg kan gå ind og korrigere i alt."

Michael Siggaard, It-ansvarlig - 10-4

“Med Flexfone har vi fået en stærk samarbejdspartner, og et værktøj der hjælper os med at arbejde smartere til fordel for vores kunder. “

Maik Kassis, Kundeservicechef - team.blue

"Brugervenligheden i Flexfone er høj. Vi har også nemt ved i det hele taget at få folk lært op og inddraget i telefoniløsningen.“

Asger Lau Petersen, It-chef - Søberg Gruppen

"Jeg oplever, at Flexfone er meget brugervenligt. Visuelt, har man et rigtig godt overblik over medarbejderne."

Eva Bækkegaard, Bureauchef - Eskmark Feriehusudlejning

“I og med, at vi dækker fire lande har vi nogle gange brug for at være lidt fleksible og det kunne vi ikke med vores gamle system. Den fleksibilitet giver Flexfone os til fulde. Vi har i høj grad brug for selv at bestemme hvordan løsningen skal sættes sammen.“

Allan Lendal, Servicechef - GRAM

”Vi valgte en Flexfone-løsning, fordi den er super agil. Vi kunne rigtig godt lide prisstrukturen også, det skal ikke være nogen hemmelighed."

Teit Sonne, CIO - Cabinn

“Vi får en hurtigere kundebetjening og derved også forhåbentlig gladere kunder. Vi valgte Flexfone fordi det var det, som passede os bedst og var nemmest opsætningsmæssigt.”

Alexander Wattez Brander, IT-driftsmedarbejder, - Kosan Gas

“Vi har valgt Flexfone pga. funktionaliteten i det – at vi kan få det setup, vi gerne vil have. Og så skal det siges, at vi har sparet rigtig mange penge på at gå over til Flexfone. Og vi er faktisk rigtig glade for det.”

Bente Pedersen, Financial Manager - Bodum

“Mit bedste råd til andre virksomheder, der ønsker at optimere deres telefoni er at gå ud og kigge på en løsning lig den man får hos Flexfone.”

Chris Frandsen, IT Manager - eurodan-huse

“I og med at mobile og bordtelefonen er slået sammen i én løsning nu så har vi også et samlet økonomisk overblik.”

Jan Gudiksen, Marketing & IT-chef - AC Group A/S

“Vi har fået en fælles løsning, som både rent økonomisk er meget attraktiv, men samtidig også en fleksibilitet, som gør at vi er sikre på, at vi har fuld overblik over hele medarbejderstaben.”

Peer Leth, Adm. Direktør - Troldtekt

“Har vi noget der skal rettes til så bliver det gjort inden for meget kort tid. Vi har kort fra tanke til handling her i virksomheden og så er det rart at arbejde sammen med en partner, der har det på samme måde.”

Flemming Christensen, Adm. Direktør - Sydkystens Bil Center A/S VW Ishøj

“At Flexfone ikke har binding kan jeg godt lide, fordi det viser, at de stoler på deres produkt - at de skal leve af tilfredse kunder.”

Thomas Hindkær, Operation Manager - MyPlanet

Skal vi skræddersy din virksomheds telefoni?

kontakt os nu