ISDN lukkede den 31. december 2021

Stikket til den sidste ISDN-forbindelse er trukket ud. Hvis det har berørt din virksomhed, er du derfor sikkert på jagt efter et alternativ. Skift det fysiske telefonanlæg ud med moderne telefoni, nu hvor ISDN er lukket - læs mere om alle fordelene og de mange funktioner, du får med et alternativ til de forældede ISDN-telefonlinjer.

Måske er du ærgerlig over at være tvunget til at skifte løsning. Telefoni er essentielt for de fleste virksomheder, og større ændringer kan virke ubelejligt og besværligt. Det kan være, du frygter, at det bliver en tidskrævende proces, når du og dine kolleger skal sætte jer ind i et nyt system.

Spar oceaner af tid ved at skifte til en moderne løsning

Fortvivl ikke. Vi kan nemlig garantere dig, at den tid, du bruger på at skifte løsning, kommer mangedobbelt igen i den anden ende. I vil hurtigt finde ud af, at I kan spare oceaner af tid i dagligdagen med en moderne og ikke mindst fleksibel telefonløsning fra Flexfone

 

Skift din ISDN telefoniløsning ud med et moderne telefonsystem

Slut med et begrænset antal talekanaler

En af de største ulemper ved ISDN var, at I var begrænsede af det antal talekanaler, I havde købt (fx ISDN2 eller ISDN30). Selv når I havde omstillet et opkald, optog det stadigvæk en af jeres kanaler. Vi tilbyder et ubegrænset antal talekanaler.

Telefoni, der virker, uanset hvor du er

Når I skifter til Myfone fra Flexfone, vil jeres telefoni virke, uanset hvor I befinder jer; på kontoret, hjemmekontoret eller på farten. Du kan altid se, hvilken status dine kolleger har, så det er slut med omstilling i blinde.

Desuden har hver enkelt medarbejder mulighed for at lave personlige profiler, der giver fuld kontrol over opkald. Man kan også melde sig på virksomhedens telefonkøer, se opkaldsstatistik og meget, meget andet, som letter arbejdsgange og giver glade medarbejdere og kunder.

 

Denne infografik viser, hvordan man kan samle alle sine numre hos Flexfone og intelligent styre, hvornår man kan ringe til dem. ISDN understøtter ikke denne funktionalitet.

Hvad er forskellen på ISDN og moderne telefoni?

Moderne + fleksibel telefoni = forretningsmæssig værdi. Ved at vælge en moderne og fleksibel løsning har I chancen for at vende det til en alletiders mulighed med stor forretningsmæssig værdi, at ISDN er lukket. 

I bund og grund kan du sagtens vælge at benytte Flexfones løsning, som du har benyttet ISDN, med bordtelefoner og omstilling. Men du kan også vælge at åbne døren til det nye årtusind og benytte hele pakken med integration til browser, mobil og Microsoft Teams. 

På listen herunder kan du se nogle af de største forskelle på funktionalitet for henholdsvis ISDN og Myfone:

 

  ISDN Myfone fra Flexfone
Opkald med fastnettelefon
Omstilling 
Integration til mobiltelefon
Indbygget softphone
Integration til Microsoft Teams
Online opdateringer
Skalerbar løsning
Ubegrænsede talekanaler

 

Hvad kræver det af os at skifte til en moderne løsning?

Hvis I ønsker at skifte til Flexfone, skal I blot kontakte os. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at overgangen til et moderne telefonsystem kommer til at forløbe gnidningsfrit og uden en stor arbejdsbyrde for jer. 

Hvordan kommer vi i gang med en anden løsning?

Udfyld formularen nederst på siden, så hører du fra os snarest. Vi er klar til at hjælpe jer i gang og gøre overgangen fra det fysiske ISDN-telefonanlæg til moderne telefoni så smertefri som muligt.

Hvad koster telefoni hos Flexfone?

Man vil faktisk typisk opleve, at man kan spare penge ved at skifte til et mere moderne telefonsystem. Når vi har talt med jer og fået at vide, hvad jeres behov er, vil I kunne få svar på, hvad skiftet til moderne telefoni vil betyder for jer økonomisk.

Kan vi beholde vores nuværende telefonnumre?

Ja, I kan uden problemer beholde jeres nuværende telefonnumre. Vi sørger for porteringen, så det kræver ikke noget af jer.

Kan vi beholde vores nuværende ISDN-forbindelse?

Det er teknisk muligt fortsat at benytte en ISDN-forbindelse med en konverter. Det kan dog ikke anbefales, da I i det tilfælde vil være afhængige af forældet hardware, der ikke ydes support på. Desuden vil I gå glip af en masse funktionalitet, og samtidig vil det sandsynligvis være dyrere end at skifte til en moderne løsning.

Forskellige virksomheder har forskellige behov

Få en uforpligtende snak med os omkring jeres behov, og hvad Flexfone kan gøre for jer.