5G i alle Flexfones mobilpakker

signal2

Stabil forbindelse

download2-1

Højere hastighed
på download

kapacitet-ikon2

Større kapacitet

SE VORES MOBILPAKKER

Hvad er 5G?

5G er den nye generation af mobilnetværket, som erstatter 4G, og den nye teknologi kommer med en række fordele.

Stadig flere enheder bliver forbundet med mobilnetværket, og derfor er 5G-nettets store kapacitet en af de absolut mest betydningsfulde egenskaber ved 5G. Den øgede kapacitet betyder, at nettet kan opretholde den høje hastighed, så 5G  har også værdi i forbindelse med mobiltelefoni til erhverv.

5G-dækning i 99% af DK

Hos Flexfone bruger vi TDC Net’s mobilnetværk, som 7 år i træk er kåret til Danmarks bedste og hurtigste netværk af Teknologisk Institut. Med TDC Net's netværk har du 5G-dækning i 99% af Danmark, og skulle du befinde dig på et af de 1% resterende steder, har TDC Net også fordoblet hastigheden på 4G.

God dækning på farten

5G-teknologien har flere fordele, som alle er med til at give dig den bedste oplevelse, når du er på farten.

5G-nettet har langt større kapacitet og kan derfor rumme flere enheder på samme tid, uden at det påvirker hastigheden. Du får en stabil forbindelse med et minimum af forsinkelser og en lynhurtig download-hastighed.

5G + Myfone-app

Med 5G i dit mobilabonnement og virksomhedens telefoni i lommeformat med Myfone-appen, har du de allerbedste forudsætninger for at arbejde, selvom du er langt fra dit skrivebord og din computer.

Med Myfone-appen har du adgang til virksomhedens telefonkøer, overblik over dine kollegaer, og du kan nemt omstille kald eller til-/afmelde dig virksomhedens telefonkøer og meget mere.

Mobilt bredbånd med 5G
- tag internettet med dig

Vil du have lynhurtigt internet og masser af data, også når du rejser ud i verden, kan du med fordel vælge en af vores mobile bredbåndspakker, som selvfølgelig inkluderer 5G.

Med mobilt bredbånd kan du arbejde fra din laptop eller tablet, uanset hvor du befinder dig - også i og udenfor EU.

Mest stillede spørgsmål om 5G

Hvad koster 5G?

Med Flexfone er 5G inkluderet i din mobilpakke eller i dit mobile bredbånd, og du skal derfor ikke betale ekstra for at bruge 5G. 

Hvordan får jeg 5G?

For at få 5G gennem Flexfone skal du blot have mobiltelefoni eller mobilt bredbånd hos Flexfone. Derudover skal din enhed understøtte 5G.

Hvor hurtigt er 5G?

På nuværende tidspunkt er 5G det hurtigste mobile netværk, og under optimale betingelser kan 5G nå en download-hastighed på 10Gbps, hvilket er 100 gange hurtigere end 4G. 

Hvilke telefoner understøtter 5G?