Streaming eller omstilling?

Er du også en af dem, der før er blevet lokket med Netflix eller Spotify, da  du skulle vælge mobilløsning? 

Mange ved ikke at en erhvervstelefoniløsning, der inkluderer mobiltelefoni, kan tilføre en masse funktionalitet til hverdagen. Det er derfor også ærgerligt at vælge film og serier over værdisskabende funktionalitet, før du har afdækket virksomhedens og medarbejdernes behov. 

Hos Flexfone har vi udviklet Myfone-appen med udgangspunkt i en hverdag, hvor der også er behov for funktionalitet på farten. Myfone-appen er dit mobile omstillingsbord, der giver dig mulighed for at administrere dine køer, omstille eller viderestille kald og meget mere direkte fra mobilen. 

Her får du en oversigt over nogle af de funktioner og fordele, som Flexfones erhvervstelefoni til mobilen kan bidrage med i din hverdag. 

Erhvervstelefoni til softphone, bordtelefon, mobiltelefon og i Microsoft Teams med Flexfone
Ringeprofiler - Flere numre til ét simkort

Ét simkort - flere numre - én mobil

Med Flexfones løsning kan du have flere telefonnumre tilknyttet ét simkort. Du har altså kun behov for én telefon.

Via Myfones ringeprofiler styres det automatisk, hvilket nummer du ringer ud med. Du kan også undgå arbejdsrelaterede opkald, når du har fri, selvom din arbejdstelefon og private telefon er den samme. 

Undgå forstyrrelser

Myfones ringeprofiler sørger for, at du ikke bliver forstyrret, når du er i møde, har fri eller er på ferie.

Ringeprofilerne kan indstilles efter dine behov og ønsker, så opkaldene automatisk viderestilles til en kollega eller en telefonsvarer afspilles, når du ikke er tilgængelig. Du bestemmer selv, hvordan profilerne skal håndtere dine opkald, og du kan altid ændre i profilernes opsætning. 

Læs mere om Myfones ringeprofiler

Mobilomstilling

Med Myfone-appen får du et mobilt omstillingsbord, så du ikke er bundet til en fysisk lokalitet for at kunne benytte telefonifunktioner som omstilling og viderestilling af opkald. Du kan også til-/afmelde dig køer, tilføje personer til samtaler og meget mere direkte fra mobilen.

Læs mere om Myfone-app

Se kollegernes status

Når du benytter Myfones ringeprofiler, kan dine kolleger se, om du er ledig eller optaget. Vores system er samtidig synkroniseret på tværs af vores fire platforme; er du optaget på mobilen, bordtelefonen, Myfone.dk eller i Microsoft Teams, vil du være optaget på alle enheder.

Mobilomstilling eller -viderestilling samt visning af kollegernes status.
PBX til mobil - velkomsthilsen, tastemenu og køer - alt sammen til mobilen.

PBX til mobilen

Hvis du ikke har behov for et fastnet-hovednummer, men alligevel gerne vil have et telefonsystem med velkomsthilsen, køer osv., har du med Flexfone mulighed for at koble dit PBX-system til et mobilnummer.

Med denne løsning har du virksomhedens hovednummer med dig på farten. Du har også stadig alle dine telefonifunktioner, selvom du benytter din mobiltelefon som virksomhedens hovedtelefon. 

Læs mere om PBX-system

Mobilabonnementer

Du afgør selv, hvor mange medarbejdere der har behov for et mobilabonnement. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken af vores pakker der passer bedst til den enkelte medarbejder. Læs mere om vores mobilpakker.

Med erhvervstelefoni fra Flexfone er alt funktionaliteten inkluderet i prisen, og du skal derfor ikke bekymre dig om dyre tilkøbspakker for at få mest muligt ud af virksomhedens telefoni. Du får adgang til telefoni på tværs af vores fire platforme, så du får endnu mere funktionalitet i din hverdag.  

Som Flexfone-kunde får du selvfølgelig også adgang til vores brugervenlige PBX-system, som kan opbygges, så det passer til netop din virksomhed. 

Vælg din løsning ud fra behov

Før du vælger en mobilløsning, der inkluderer streamingtjenester fremfor en løsning med erhvervsfunktionalitet, bør du overveje, hvilke behov din virksomhed og medarbejdere har i hverdagen. Er der behov for funktionalitet på farten? Vil det give mening at have både privatnummer og arbejdsnummer tilknyttet samme telefon? Kunne I opnå en fordel ved at have telefoni i Microsoft Teams?

Flexfones løsning er spækket med funktionalitet til alle dine enheder.