Uanset om I vil benytte et hovednummer eller flere hovednumre, kan det nemt opsættes.

Uanset om I vil benytte et enkelt eller flere hovednumre, kan det nemt opsættes.

Et hovednummer, også kendt som firmanummer, er erhvervstelefoniens kerne og hovedøren til din virksomhed. Hovednummeret er typisk et godt og genkendeligt nummer, som dine kunder nemt kan indtaste og huske, og som skal give et indtryk af, at det ikke er et privat mobilnummer, men et rigtigt hovednummer. Man skal altså sørge for at anskaffe sig et hovednummer, som har de samme gentagende tal i et mønster der er nemt at huske.

Dit hovednummer har også en meget vigtig teknisk rolle i virksomhedsens telefonsystem, da det er hovednummeret som sender opkaldet videre til f.eks. en tastemenu eller kø.

Hos Flexfone har vi lavet en simpel måde at holde styr på de enkelte hovednumre og deres relationer til resten af virksomhedens telefoner og funktioner, nemlig Visuelt Kaldsflow.

Vi kan sørge for, at I får det hovednummer, der passer til jer eller flytte jeres nuværende til os.

En Flexfone-løsning kan skræddersyes efter jeres behov med lige så mange hovednumre og funktionaliteter, som I har brug for.

70 nummer

70 numre bruges oftest af virksomheder, og symboliserer derfor professionalisme. Hovednummeret kan, for kunden, være en indikator for, om virksomheden er seriøs og professionel, og de er tilmed nemmere at huske. Vi kan hjælpe jer med at flytte jeres nuværende 70 nummer til Flexfone. Det er dog ikke kun 70 numre, der kan være være gode. Man kan f.eks. også bruge 80 og 90 numre som gode hovednumre.

Guldnummer

Et guldnummer er et telefonnummer, som er lettere at huske pga. af cifrenes rækkefølge, eller fordi flere af cifrene går igen. Det kan f.eks. være 86515151. Hos Flexfone kan I få et letgenkendeligt hovednummer, eller vi kan hjælpe jer med at finde eller flytte et guldnummer.