Myfone Chrome-udvidelsen installeres nemt i din Chrome browser, så du kan se dine nyeste telefonsvarerbeskeder samt indstillinger. Hent den i Chrome Webstore

Med Myfone-udvidelsen er telefonnumre på hjemmesider klikbare og kan ringes op direkte fra siden, når du klikker på dem.
Myfone-brugere kan således ringe til telefonnumre direkte fra Google Chrome.

Numrene er markeret med et Myfone-logo og den genkendelige blå farve fra Myfone. Klik på de markerede telefonnumre på enhver hjemmeside for at ringe til det, og vælg den enhed, du vil ringe ud med.

Myfone Chrome-udvidelsen giver dig også en hurtig adgang til dine telefonsvarerbeskeder. Via Myfone-ikonet i browseren, kan du klikke dig direkte til aflytning af dine telefonsvarerbeskeder, og med notifikationer kan den også fortælle dig, om du har nye beskeder.

Klik-og-ring funktion

Numrene er markeret med et Myfone-logo og den genkendelige blå farve fra Myfone.dk. Klik på de markerede telefonnumre på enhver hjemmeside for at ringe til det. Vælg hvilke af dine registrerede enheder du ringer ud med: Myfone.dk, din bordtelefon eller din mobiltelefon.

Telefonnumre på hjemmesider bliver markeret og klikbare, så du kan ringe dem op fra en af dine enheder. Du kan også markere et telefonnummer og højreklikke på det for at ringe det op.

Ring op via. søgefelt

Skriv myfone i adresselinjen og tryk på tab-knappen på tastaturet for at søge blandt kontaktpersoner og ringe dem op via Myfone.dk.

Skriv myfone i adresselinjen og tryk på tab-knappen på tastaturet for at søge blandt kontaktpersoner og ringe dem op via Myfone.dk.

Se hvordan GRAM
bruger funktionerne