På Myfone.dk kan man omstille sine opkald direkte i sin browser. Vi har også bygget omstillingsfunktionen ind i vores Myfone app. Vælg nemt om du vil lave en direkte eller overvåget omstilling.
Myfone.dk kan man omstille sine opkald direkte i sin browser. Vi har også bygget omstillingsfunktionen ind i vores Myfone app.

Med Flexfone får I et omstillingsbord udover det sædvanlige. Ikke nok med, at I kan omstille kald fra jeres bordtelefoner, så kan I også gøre det direkte i jeres browser eller i Myfone app'en til iOS og Android.

Omstilling kan ske på to måder: Direkte eller Overvåget. Med direkte omstilling bliver opkaldet hurtigt og nemt stillet igennem til den valgte kollega eller eksterne kontakt med det samme. Alternativt kan I med overvåget omstilling give kunden en ekstra god oplevelse, da I f.eks. kan sætte en kollega ind i situationen før opkaldet omstilles til vedkommende.

I kan også omstille et opkald direkte til en af virksomhedens telefonkøer i stedet for at omstille til en kollega, som måske er optaget. På den måde er man ikke begrænset af at bruge tid på at finde en ledig kollega, som man kan omstille til.

Kort sagt - Flexfone omstilling kan alt det, du kender fra traditionelle telefonanlæg samt meget mere.