Flexfones indbyggede statistikmodul giver en detaljeret oversigt over jeres virksomheds ind- og udgående kald.

I statistikmodulet kan I bl.a. se statistik over jeres virksomheds telefonkøér, telefoner, lokalnumre og medarbejdere.
Derudover kan I se, hvornår en given medarbejder logger ind og ud af en kø, og hvor mange ind- og udgående opkald medarbejderen har håndteret.

Statistikken er pakket ind i overskuelige diagrammer for at skabe et bedre overblik, og kan ligeledes downloades som et Excel-udtræk eller en PDF med den visuelle statisik. I kan også abonnere på statistikken og få den tilsendt direkte til en e-mailadresse eller jeres egen server.

I kan bruge statistikmodulet til at analysere jeres daglige kommunikation, som bl.a. kan være med til at optimere jeres kundebetjening - så jeres kunder altid får en god oplevelse.

Statistikmodulet viser jeres daglige kommunikation, som bl.a. kan være med til at optimere jeres kundebetjening - så jeres kunder altid får en god oplevelse.

Forbrugsstatistik

Flexfones Kundelogin har I også mulighed for at få et detaljeret overblik over virksomhedens og den enkelte medarbejders forbrug. Dette kan opgøres både i kroner og ører, men også i antal SMS’er, dataforbrug og antal opkaldsminutter.

Dette giver jer muligheden for kontinuerligt at tilpasse jeres løsning sådan, at hver enkelt medarbejder har det rette abonnement.

Få et detaljeret overblik over jeres virksomheds mobil og fastnetforbrug.