Hos Flefone har vi implementeret en revolutionerende ny teknologi til telefonspeaks. Med tekst-til-tale kan du lave professionelle og skræddersyede speaks til virksomhedens telefonsystem - lige når behovet opstår. Du kan bruge speaks med tekst-til-tale alle steder i dit telefonsystem, f.eks. som velkomsthilsen eller i din tastemenu.

Lav dine speaks med tekst-til-tale

 

1

Skriv din tekst

Med tekst-til-tale generes dit nye speak ud fra en tekst, som du selv skriver. Derfor har du fuld kontrol over indholdet, og du kan nemt tilrette undervejs og kredse for detaljerne.

2

Vælg sprog

Når du laver speaks med tekst-til-tale, kan du vælge mellem mere end 50 sprog. Dermed har du en unik mulighed for at lave speaks til dine internationale kunder, og give dem den bedste service, når de kontakter virksomheden telefonisk. I den forbindelse kan du med fordel kombinere internationale speaks med landekodestyring i telefonsystemet.

3

Vælg en stemme

Hvert sprog har en række forskellige stemmer, så du kan finde en, der passer til netop jeres virksomhed. Med de mange valgmuligheder, som findes i tekst-til-tale, kan du få lige de speaks, som I har brug for, og som passer til jer.

4

Aflyt og brug dit speak i telefonsystemet - med det samme

Fordele ved tekst-til-tale


Tekst-til-tale er en teknologi, der oplæser digital tekst. Denne teknologi har vi implementeret i vores telefonsystem, så du har mulighed for at lave telefonspeaks på baggrund af tekster, som du selv skriver.

Microphone icon

Speaks til den aktuelle situation

Lav professionelle speaks, som passer til enhver situation, udan at skulle optage eller uploade lydfiler.

Globe icon

Vælg mellem 50+ sprog og mange stemmer

Har du brug for at lave speaks på flere forskellige sprog, kan du vælge mellem 50+ sprog og flere stemmer. 

Phone system icon

Ubegrænset antal speaks inkluderet

Tekst-til-tale koster ikke ekstra, men er ligesom alt andet funktionalitet inkluderet i din Flexfone-løsning.

Se hvordan GRAM
bruger funktionerne