Med Flexfone får I to typer af telefonmøder, så I er sikret optimale arbejdsbetingelser for at holde telefonmøder med kolleger, kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Den ene er en mødetelefon, hvor I kan oprette så mange telefonmøder, som I har behov for. Disse mødetelefoner defineres med et navn samt en firecifret pinkode, som bruges til at få adgang. Eksterne deltagere kan logge på telefonmødet ved at ringe til mødets telefonnummer, imens kollegaer nemt kan logge på via Myfone app'en.

I Myfone app'en har I også mulighed for at oprette et ad hoc-telefonmøde, som straks ringer alle de valgte deltagere op. Det er også nemt at tilføje flere deltagere under telefonmødet, og man kan både invitere kolleger og eksterne. Hvis I bare gerne vil tilføje en enkelt person til en igangværende samtale, kan I også gøre dette ved hjælp af Tilføj til samtale.

Flexfones løsning er integeret med Microsoft Teams, og derfor er det også muligt nemt at oprette og afholde et telefonmøde her med både kolleger og eksterne kontakter.

Du kan via Myfone app'en logge på et telefonmøde, eller oprette et med kollegaer eller eksterne numre.