Med Flexfone får du to typer telefonmøder, så du er sikret de mest optimale betingelser for at holde telefonmøder med kollegaer, kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Den ene type er en mødetelefon, hvor du kan oprette så mange telefonmøder, som I har behov for. Disse mødetelefoner defineres med et navn og en firecifret pinkode, som bruges til at få adgang. Eksterne deltagere kan logge på telefonmødet ved at ringe til mødets telefonnummer, mens kollegaer nemt kan logge på via Myfone-appen.

Den anden type telefonmøde finder du i Myfone-appen, hvor I har mulighed for at oprette et ad hoc-telefonmøde, som straks ringer alle de valgte deltagere op. Det er nemt at tilføje flere deltagere under telefonmødet, og man kan både invitere kollegaer og eksterne kontakter. Hvis du blot vil tilføje en enkelt person til en igangværende samtale, kan du også gøre det ved hjælp af Tilføj til samtale under et helt almindeligt opkald.

Du kan tilmed invitere internationale telefonnumre eller dine kollegaer på deres lokalnummer.  

Flexfones løsning er integreret med Microsoft Teams, og derfor er det også muligt nemt at oprette og afholde et telefonmøde i Teams med både kollegaer og eksterne kontakter.

Hvad koster det at afholde et telefonmøde?

Med Flexfones telefoniløsning er alt funktionalitet inkluderet i prisen. Det betyder, at det ikke koster ekstra at holde et telefonmøde. Uanset hvordan du afholder dit telefonmøde, koster det blot din og deltagernes almindelige opkaldstakst.

telefonmøde-app@2x-1