Privatlivs- og Cookiepolitik

Her kan du læse om vores politikker angående persondata og indsamling af cookies.

{{tab.title}}

Privatlivspolitik

Her kan du læse om, hvordan Flexfone håndterer indsamlet og modtaget persondata i forbindelse med kundeforhold og henvendelser via kontaktformular.

Håndtering og beskyttelse af persondata

Det er vigtigt for os, at vores kunder og andre besøgende kan færdes trygt på vores hjemmesider. Derfor har vi sørget for, at alle persondata, som vi modtager, indsamler og håndterer, opbevares sikkert og fortroligt. Alle personlige oplysninger opbevares på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at alle brugeroplysninger håndteres korrekt og under hensyntagen til gældende rettigheder.

Kundeforhold

Som kunde hos Flexfone bliver man tilknyttet en forhandler, som registrerer nødvendige kundeoplysninger i systemer, hvoraf nogle er stillet til rådighed af Flexfone A/S. Nødvendige kundeoplysninger er bl.a. navn på kontaktperson, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til at levere den aftalte ydelse og sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger i forbindelse med vores løsninger. De oplysninger, du som kunde afgiver, bliver behandlet koncerninternt i Flexfone eller af eksterne underdatabehandlere/samarbejdspartnere, f.eks. TDC, der er undergivet Flexfones instruktion. Oplysningerne bliver ikke gjort til genstand for videregivelse til anden tredjepart uden kundens samtykke. I tilfælde af, at en kundes løsning opsiges, opbevarer Flexfone kundens oplysninger i maksimalt 5 år efter aftalens ophør og fra udgangen af det pågældende regnskabsår i medfør af Bogføringslovens § 10, stk. 1.

Henvendelser via kontaktformular

Når vi modtager henvendelser fra personer via vores kontaktformular, der kan indeholde en række persondata, håndterer vi disse henvendelser i internt sikrede systemer og/eller i Hubspot som kun et begrænset antal medarbejdere har adgang til. Vi sælger ikke informationer til tredjemand, og vi benytter kun de leverede informationer til at håndtere den pågældende henvendelse efter hensigten.

I Hubspot registrerer vi desuden, hvordan din adfærd på vores hjemmeside har været, herunder hvad du har klikket på. De data, vi opsamler om din adfærd på hjemmesiden, sammenkører vi med de oplysninger, du afgiver, når du f.eks. udfylder vores kontaktformular, bestiller en demopakke eller downloader materialer. Dette gør vi med henblik på at kunne optimere vores hjemmeside og markedsføring, herunder vise relevant indhold på vores hjemmeside og de medier, vi markedsfører os på.

Kontakt vedr. persondata

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Flexfone A/S, bedes du først rådføre dig med din virksomheds teleansvarlige, som kan hjælpe dig med at kontakte jeres forhandler. Har jeres forhandler ikke adgang til de efterspurgte informationer, vil forhandleren rette henvendelse til Flexfone A/S.